Exatlon Live Stream Online pe Kanal D, luni, 4 martie. Vezi emisiunea gratuit!

Dan Stancu   
în Reality show
04/03/2019, 18:30
Exatlon Live Stream Online pe Kanal D, luni, 4 martie. Vezi emisiunea gratuit! GALERIE FOTO
Exatlon Live Stream Online pe Kanal D, luni, 4 martie.

Concursul sportiv care a cucerit România are programat un nou episod de senzație. Urmărește Exatlon Live Stream Online pe Kanal D, luni, 4 martie, de la ora 20:00 pentru a fi la curent cu evoluția confruntării între echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor!

Exatlon Live Stream Online pe Kanal D

Ediția din 4 martie nu va fi lipsită de momente dramatice. Se știe că Mirela, din echipa Faimoșilor, a făcut un atac de panică la vederea toboganului de pe traseu și rămâne de văzut dacă a reușit să își învingă teama și să își ajute coechipierii.

Fanii emisiunii au reacționat deja pe Facebook și unii dintre ei o critică pe Mirela. „Nu mai suport să o văd pe adormita asta… Cum dracu a ajuns asta la exatlon nu știu.. Panicata dracu.. Doarme pe ea și trage toată echipa în jos”, a scris o fană Exatlon, nemulțumită de prestație faimoasei.

Exatlon Live Stream Online pe Kanal D, luni, 4 martie.
Exatlon Live Stream Online pe Kanal D, luni, 4 martie.

Urmărește Live Video Exatlon pe STIRIMONDENE

Una dintre fanele Războinicilor a reacționat pe rețeaua de socializare, spunând despre preferații săi că au progresat și au învățat. „Războinicii sunt tineri și nu și-au pierdut cumpătul. Păi stăteau Faimoșii 2 luni la baracă fără să se mănânce între ei? S-au luat ei de la 2 farfurii la vilă…concluzia: la Faimoși trebuiesc încă vreo 2 ca Mirela și atunci vor fi echilibrate echipele. Eu am răbdare pentru că Războinicii mei devin din ce in ce mai calculați și cand rămân fiecare pe barba lui atunci să vezi care stă bine cu psihicu”, a comentat internauta.

În ultima ediție a Exatlon, cea de duminică seară, s-a petrecut un moment mai puțin plăcut. Războinica Irina Postolea s-a accidentat grav și a plâns de durere. Rămâne de văzut în ce formă va fi ea în ediția din această seară a Exatlonului. Irina Postolea a făcut performanță în judo și are tăria să treacă peste momentele dificile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×