Irina Postolea s-a accidentat grav la Exatlon, de la Kanal D! A plâns de durere

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 22:18
Irina Postolea s-a accidentat grav la Exatlon, de la Kanal D! A plâns de durere GALERIE FOTO
Irina Postolea accidentare de cosmar la Exatlon
Irina Postolea s-a accidentat grav în timpul ediției de duminică seara, la Exatlon! Războinica s-a accidentat destul de grav, deoarece a izbucnit în lacrimi, iar cu toții știm că Irina Postolea este o adevărată războinică și în viața de zi cu zi.

Irina Postolea s-a accidentat grav la ediția de duminică seara de la Exatlon

Momentan, nu se știe cât de gravă este accidentarea concurentei din rândul Războinicilor sau dacă va mai putea continua la Exatlon. Judokana Irina Postolea a avut o viață grea, dar în ciuda tuturor greutăților a reușit să ducă sportul pe care îl iubește la rang de performanță și, nu de puține ori, a fost pe podiumurile naționale și internaționale.
Irina Postolea a vorbit despre viața ei grea, după ce s-a înscris la faimosul concurs Exatlon. „Tata este sufletul meu, a avut grijă de noi toți, nu ne-a dat la orfelinat. Eu, la 10 ani, trebuia să fac mâncare și îmi amintesc că prima clătită am lipit-o de pereți.
Irina Postolea a avut o viata grea, dupa cum a declarat la Kanal D

Irina Postolea a avut o viață foarte grea

Mi-aș dori să fi avut și eu o mamă, dar tata a acoperit 99% tot ce are nevoie un copil în general. Lua o ciocolată și o împărțea în 3, nu în 4, ca să își ia si el”,  și-a amintit, cu lacrimi în ochi, Irina Postolea.
„Am avut o viață trăită cu jumătate de inimă. O viață cu multe coborâșuri, dar și cu niște suișuri spectaculoase, la momentul lor. O viață în care mi-am dorit ceva ce nu am avut înainte, dar nu material. Mi-am dorit să am un copil,  să îmi spună , pentru că eu nu am avut cui să îi spun așa și am suferit enorm. Mama e mama și tatăl nu poate să o înlocuiască. Am avut parte de o dragoste de jumătate de inima, o inima intreaga e mama ta”, a adaugat veterana Exatlon.
„După ce am născut, am lucrat 10 ani la un supermarket. Nu m-am plâns de nimic, era o muncă cinstită.  Acum sunt cameristă, fac curat în apartamente închiriate în regim hotelier și îmi place, pentru că vorbesc cu clienții în engleză, aflu lucruri noi de la ei”, declara Irina Postolea înainte de aventura în Dominicană.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×