Controverse la Exatlon! Ce a spus un Faimos la Kanal D, după ce a pierdut meciul: „Mă bucur”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
03/03/2019, 14:35
Controverse la Exatlon! Ce a spus un Faimos la Kanal D, după ce a pierdut meciul: „Mă bucur” GALERIE FOTO
Faimosii au pierdut meciul impotriva Razboinicilor de la Exatlon de sâmbătă, 2 martie

A fost un meci foarte încins, sâmbătă seara, pe 2 martie, la Exatlon! Faimoșii și Războinicii s-au duelat într-un concurs plin de tensiune. Se pare că tensiunea din rândul Faimoșilor s-a văzut în timpul întrecerilor, iar rezultatul a fost unul dezastruos. Vedetele au pierdut în fața Războinilor cu 5-10 și au mers să doarmă în baracă.

Ediția de sâmbătă, 2 martie, a Exatlon s-a lăsat cu înfrângerea Faimoșilor

Ajunși la baracă, Faimoșii au discutat și au concluzionat faptul că au pierdut din cauza tensiunilor din echipă. Înainte de meci, Faimoșii au avut mai multe schimburi acide de replici referitoare la cine face curățenie în bucătărie. Urmăriți conflictul aici.

”Tot am vorbit, tot am dezbatut, n-am ajuns la niciun punct, sa fim sinceri, deci fiecare si-a spus parerea si n-am ajuns la niciun punct si ma bucur ca s-a luat, s-a intamplat asa si am luat bataie, pentru ca, ati vazut si voi, cand nu suntem asa si cand nu o sa mai fim asa, o sa ajungem aici”, a spus Costin Gheorghe.

Exatlon sâmbătă 2 martie
Dupa editia Exatlon de sâmbătă, 2 martie, Faimosii au dormit la baraca

Faimoșii au plecat la concurs plini de ranchiună

Înainte de confruntarea cu Războinicii, Faimoasele Andreea Arsine și Andreea Zaragiu s-au supărat pe Cristina Constantinesscu. Cele două au ajuns să îi reproșeze lui Kiki că nu le dă nicio mână de ajutor în casă, înainte de plecarea la joc.

În autocar, în drum spre joc, Costin Gheorghe a vrut să afle ce s-a întâmplat și le-a luat la întrebări pe fete. Mario Fresh a intervenit și el în discuție.

Andreea Arsine și Andreea Zaragiu au explicat că ar fi vrut să primească ajutor de la Kiki, care a preferat să facă un duș și să se urce apoi liniștită în autocar, în timp ce ele au avut multă treabă.

„Dacă aveți ceva de spus, spuneți în față. Și aș vrea să nu mai răbufniți dimineața, înainte de joc, ci seara, când avem noi ședința”, a spus Costin Gheorghe.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×