Exatlon sezonul 3. Ei sunt concurenții din echipa Faimoșilor

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
07/01/2019, 18:44
Exatlon sezonul 3. Ei sunt concurenții din echipa Faimoșilor GALERIE FOTO
Mario Fresh și Andreea Arsine, primii concurenți din echipa Faimoșilor la Exatlon sezonul 3

Competiția Exatlon sezonul 3 debutează pe 12 ianuarie, iar printre concurenții care vor face parte din echipa Faimoșilor se vor afla și Mario Fresh, „ginerele” Andreei Esca, dar și Andreea Arsine, una dintre cele mai de succes atlete din România. De partea cealaltă, din echipa Războinicilor ar putea face parte iubitul Anei Otvoș, fosta concurentă Exatlon 2.

Războinicii și Faimoșii se vor înfrunta din nou în competiția Exatlon pentru premiul de 100.000 de euro. Pe traseele din Republica Dominicană se vor înfrunta sportivi talentați, care au reprezentat România la nivel internațional, dar și sportivi amatori. Se anunță un sezon interesant, cele două echipe urmând să își unească forțele pentru a concura împotriva Ungariei în meciurile internaționale.

Mario Fresh și Andreea Arsine, primii concurenți din echipa Faimoșilor la Exatlon sezonul 3

Andreea Arsine (30 de ani) este una dintre concurentele din echipa Faimoșilor în concursul Exatlon România sezonul 3. „Chiar este pentru mine o provocare. E un pachet întreg, fizic și psihic.  Sunt obișnuită să câștig, nu am acceptat de-a lungul vieții mele locul II sau III, cumva cred ca am fost predestinatată să câștig, dar știu să și pierd, am învățat și asta, a declarat Andreea”, care s-a apucat de atletism la vârsta de 8 ani și de-a lungul timpului a câștigat numeroase medalii naționale și internaționale și a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

Andreea Arsine, în echipa Faimoșilor la Exatlon sezonul 3
Andreea Arsine, în echipa Faimoșilor la Exatlon sezonul 3

Tot din echipa Faimoșilor va face parte și cântărețul Mario Fresh (19 ani), „ginerele” Andreei Esca. Sunt un tip competitiv și îmi doresc să descopăr care îmi sunt limitele. În muzică nu am pierdut de multe ori, de aceea va fi pentru mine o adevărată provocare. Îmi doresc să rezist în competiție cât mai mult. Nu sunt un sportiv de performanță, dar vreau să mă autodepășesc”, a declarat Mario, care are are de doi ani și jumătate o relație cu fiica prezentatoarei de știri de la PRO TV.

Mario Fresh, concurent în echipa Faimoșilor la Exatlon sezonul 3
Mario Fresh, concurent în echipa Faimoșilor la Exatlon sezonul 3

De partea cealaltă, din echipa Războinicilor ar putea să facă parte iubitul Anei Otvoș, fosta concurentă Exatlon 2. Ana le-a arătat fanilor o fotografie în care Alin este îmbrăcat în culorile echipei Războinicilor. Cine îl vrea în sezonul al treilea?”, este mesajul care însoțește fotografia postată pe rețelele de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×