Ce concurenți vor fi la Exatlon 3? Iubitul Anei Otvoș ar putea veni în echipa Războinicilor

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/12/2018, 18:26
Ce concurenți vor fi la Exatlon 3? Iubitul Anei Otvoș ar putea veni în echipa Războinicilor
Care sunt concurenții sezonului 3 al emisiunii Exatlon!

După ce Ana Otvoș s-a luptat pentru premiul cel mare, dar și pentru titulatura de cel mai bun sportiv, iubitul ei visează acum la competiția acerbă. Se pare că spiritul competițional nu lipsește din jurul Anei-Maria Otvoș, astfel că cele petrecute la Exatlon i-au stârnit, se pare, pofta corcursului.

Fosta concurentă Exatlon 2 a pus la dispoziție fanilor săi o fotografie cu Alin îmbrăcat în echipamentul Războinicilor. Pentru că ne curge prin vene sânge albastru. Războinicul meu. ”Cine îl vrea în sezonul al treilea?”, au fost cele scrise de fosta Războinică la postarea în cauză.

Care sunt concurenții Exatlon 3?

Ana-Maria Otvoș a părăsit competiția Exatlon 2 în urma unei accidentări care nu i-ar mai fi permis să concureze în cadrul niciunei probe. Cu toate că a atras antipatii multe, a și câștigat inima câtorva fani ai emisiunii, dar și a coechipierilor.”Îmi pare foarte rău că Ana a părăsit competiţia. Din păcate ea s-a accidentat, că altfel sigur nu ieşea. Aşa e la Exatlon, trebuie să fii foarte atent când faci probele, că se poate întâmpla orice.

Iubitul Anei Otvoș, îmbrăcat în echipamentul Războinicilor
Iubitul Anei Otvoș, îmbrăcat în echipamentul Războinicilor

La început nu mi-a plăcut de Ana, nu am suportat-o, dar pe măsură ce a trecut timpul am descoperit că este o femeie sensibilă în spatele faţadei de om puternic şi dur. Am ajuns la concluzia că avem foarte multe în comun. Aşa suntem noi femeile puternice şi ambiţioase, ascundem o sensibilitate aparte”, au fost cele spuse de Mariana Nenu, fostă concurentă Exatlon. Fanii veniți odată cu participarea la competiția sportivă s-au bucurat să audă ipoteza ă iubitul ei ar  urma să fie concurent în ediția a 3-a Exatlon.

Ana-Maria Otvoș, clipe grele la Exatlon

„Eram însărcinată, era un sentiment frumos. Când m-am trezit, totul s-a năruit. Am început să ne facem griji de acasă”, a povetit fosta concurentă în cadrul Exatlon 2, înainte de a se accidenta și de a părăsi concursul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×