Ana Maria Otvoș și Beatrice Olaru, la spital! Războinicele au trecut prin momente grele

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/11/2018, 16:37
Ana Maria Otvoș și Beatrice Olaru, la spital! Războinicele au trecut prin momente grele
Ana Maria Otvoș și Beatrice Olaru au ajuns la spital!

Ana Maria Otvoș și Beatrice Olaru au ajuns la spital! Cele două războinice au trecut prin momente grele! Se pare că emisiunea din data de 4 noiembrie a fost una care va rămâne mereu în amintirea telespectatorilor și iubitorilor de Exatlon. Amândouă au avut parte de accidentări, însă nu este vorba de ceva minor, căci ambele au ajuns pe mâna medicilor. De altfel, toată ziua a început prost, Ciprian Silași acuzând și el o stare de rău, după primul traseu dus, chiar și în condițiile acestea, până la capăt.

În schimb, în cazul lui Beatrice, totul a fost diferit. După un traseu pierdut, în fața Cristinei, războinica aproape că s-a prăbușit, făcând un atac de panică. Medicii au intervenit imediat, luând-o pe targă și îngrijindu-se de starea ei de sănătate. Războinica a povestit ce simțea în momentul greu prin care a trecut. ”Mi-au amorțit mâinile, nu le simt”, a povestit cea pe care colegii ei o numesc simplu, Betty.

În fotografie sunt ana maria otvos și beatrice olaru
Fotografie cu Ana Maria Otvoș, la spital

Ana Maria Otvoș și Beatrice Olaru au ajuns la spital! ”Are nevoie să fie băgată la oxigen”

Colegii săi, în episodul sensibil, au fost lângă ea, încercând să detensioneze atmosfera explicând că are nevoie doar de puține lucruri pentru a-și reveni. ”A mai trecut prin asta. Are un atac de panică. Are nevoie de o targă și să fie băgată la oxigen”, au spus Războinicii. După cum reieșea și din declarația colegilor săi, Beatrice a mai trecut printr-un astfel de episod care a îngrijorat pe toată lumea în acel moment.

În fotografie sunt ana maria otvos și beatrice olaru
Fotografie cu Beatrice Olaru din primul atac de panică avut în cadrul emisiunii Exatlon

Atunci, Războinica a explicat ce a simțit în momentul de panică. ”Sunt foarte bine. A fost o stare ciudată și pentru mine. Nu am știut ce mi se întâmplă, mi s-a spus că am făcut un atac de panică. S-au adunat multe: tensiune, stres din competiției, subiectul cu tata a avut o contribiție mare la starea mea”, a spus, după primul atac de panică, Beatrice Olaru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×