”Ginerele” Andreei Esca, la Exatlon România! Ce spune știrista PRO TV despre această mutare

Silviu Ghering    Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
07/01/2019, 16:08
”Ginerele” Andreei Esca, la Exatlon România! Ce spune știrista PRO TV despre această mutare GALERIE FOTO
Ginerele Andreei Esca va participa la Exatlon România

O nouă ediție Exatlon România va lua startul pe 12 ianuarie, iar printre concurenții care se vor întrece în probele de foc din Republica Dominicană se va afla și Mario Fresh, „ginerele” Andreei Esca. Tânărul cântăreț va face parte din echipa Faimoșilor și spune că are de gând să rămână cât mai mult în competiție.

Mario Fresh o va avea colegă pe Andreea Arsine (30 de ani), una dintre cele mai de succes atlete din România. „Chiar este pentru mine o provocare. E un pachet întreg, fizic și psihic.  Sunt obișnuită să câștig, nu am acceptat de-a lungul vieții mele locul II sau III,cumva cred că am fost predestinată să cîștig, dar știu să și pierd, am învățat și asta”, a declarat Andreea Arsine. Născută la Botoșani, Andreea s-a apucat de atletism la vârsta de 8 ani și a câștigat de-a lungul timpului numeroase premii.

„Ginerele” Andreei Esca va participa la Exatlon România

„Sunt un tip competitiv și îmi doresc să descopăr care îmi sunt limitele. În muzică nu am pierdut de multe ori, de aceea va fi pentru mine o adevărată provocare. Îmi doresc să rezist în competiție cât mai mult. Nu sunt un sportiv de performanță, dar vreau să mă autodepășesc”, a declarat Mario Fresh despre participarea la Exatlon. Pe lângă muzică, tânărul de 19 ani este pasionat de sport, în special de fitness. El speră să câștige trofeul Exatlon și premiul de 100.000 de euro.

Mario Fresh a captat atenția publicului după ce s-a aflat că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de fiica Andreei Esca, Alexia Eram. Cei doi sunt împreună de doi ani și jumătate și chiar dacă au o relație la distanță, Alexia fiind studentă la Londra, știrista PRO TV îi susține și va fi fanul lui Mario Fresh la Exatlon România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×