Clipe de coșmar! Iulian Pîtea de la Exatlon a fost amenințat cu moartea

Ana Chivu   
în Stiri mondene
22/12/2018, 12:49
Clipe de coșmar! Iulian Pîtea de la Exatlon a fost amenințat cu moartea
Iulian Pîtea a fost amenințat cu moartea! Clipe teribile pentru sportiv!

Iulian Pîtea, semifinalistul marelui concurs sportiv Exatlon, a fost ameninat cu moartea! Tânărul a povestit că totul s-a întâmplat din cauza faptului că a decis ca în fială să fie de partea lui Beatrice Olaru, cea care a și câștigat marele premi, dar și titulatura de cel mai bun sportiv a celei de-a doua ediții a emisiunii.  Iulian Pîtea a dezvăluit că oamenii au înțeles total greșit totul și că valul de critici asupra lui au fost în zadar, mai ales că la un moment dat sportivul a și fost amenințat cu moartea.

„Am fost şocat când am văzut ce se întâmplă! Niciodată, nu aş fi crezut că unele cuvinte de ale mele pot fi interpretate într-un asemenea mod!  Am primit ameninţări cu moartea şi alte mesaje dure fiindcă nu am ţinut cu el, însă, repet, nu este cazul să fiu pus la zid! Pe Alin l-am respectat, dar pe Betty am apreciat-o pentru spiritul de învingător. În plus, să fim serioşi, regulile show-ului nu le-am făcut eu”,  a povestit Iulian Pîtea pentru Wow.bizz.ro.

Iulian Pîtea, semifinalist Exatlon, amenințat cu moartea!

Iulian Pîtea, unul din cei patru semifinaliști ai Exatlon 2, a făcut mărturii șocante! Se pare că tânărul, după ce a ales să o susțină pe cîștigătoarea trofeului, Beatrice Olaru, a primit și amenințări cu moartea pe lângă cuvintele eextrem de dure la adresa sa. Faptul că m-am poziţionat de partea lui Betty în ultimul act al competiţiei a fost considerat ca un afront adus lui Alin, dar nu a fost deloc aşa! . Am declarat şi după finală că regulile făcute în show au avantajat fetele pentru a câştiga trofeul! Pur şi simplu, la fel ar fi stat lucrurile şi dacă eu aş fi fost în locul lui Andronic, aş fi pierdut competiţia sigur!

Iulian Pîtea, semifinalist la Exatlon 2 !
Iulian Pîtea, semifinalist la Exatlon 2 !

Totuşi, am empatizat cu Beatrice, fiindcă am fost mândru de evoluţia ei în concurs, de la început până la sfârşit, chiar ne-am înţeles şi foarte bine. Cu Alin nu am fost prieteni la cataramă cum s-a spus, şi Doamne fereşte, l-aş fi trădat la finalul drumului! Nu! Adevărul este acela că noi am fost mai mult decât coechipieri, pentru binele echipei şi atât! Sper că acum m-am făcut înţeles! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×