Cristian Boboc s-a retras de la Exatlon 2, după o accidentare urâtă!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
28/09/2018, 08:45
Cristian Boboc s-a retras de la Exatlon 2, după o accidentare urâtă! GALERIE FOTO
Cristian Boboc s-a retras de la Exatlon 2, dupa ce s-a accidentat

Atletul Cristi Boboc, prima victimă a concursului Exatlon2, s-a retras după ce s-a accidentat! Cotat cu șanse mari de câștig la început, deoarece este sportiv de performanță, atletul s-a văzut nevoit să se retragă din competiție, după ce a sărit de la o înălțime foarte mare în apă.

Medicii i-au spus că leziunea pe care a suferit-o se vindecă greu și astfel a decis să părăsească echipa Faimoșilor, unde se remarcase la ultimele probe de foc.

Cristian Boboc s-a retras de la Exatlon 2 după o accidentare în piscină

”Cred că am avut un impact destul de puternic atunci când am iețit din piscină. Când am ajuns pe bancă simțeam o durere a gâtului. Când am intrat în apă am stat foarte încordat, mi-a fost frică, recunosc, să sari de la etajul 4 nu e ușor”, a mărturisit atletul.

”Am o leziune internă în gât, la esofag, aici. Am avut-o mai demult, iar acum, probabil că la impactul cu apa… Mi-am adus aminte cât am stat în spital. Am fost la spital, în Santo Domingo, iar medicii mi-au spus că am o leziune internă a traheii și că se recuperează destul de greu. Acum nu mai pot juca la Exatlon pentru ca traseele sunt cum sunt”, a mai povestit Cristi Boboc.

Cristian Boboc s-a retras de șla Extalon 2
Cristian Boboc s-a accidentat la trahee. Medicii spun ca rana se vindeca foarte greu

Cristi Boboc a fost unul dintre cei mai de performanți membri ai echipei Faimoșilor. La îmbarcarea spre Republica Dominicană, atletul român se descria ca ”Un tip ambițios, puternic și timid’. ”Îmi plăcea sa stau mai în spate și să analizez lucrurile”, spunea atletul pentru Kanal D.

Citește și Giani Kirita, critici dure la adresa concurenților de la Exatlon 2

Citește și Exatlon 2: Faimosul Adrian Blidaru a trecut prin momente grele. Care e povestea de viață concurentului de la Exatlon

Cristian Boboc face atletism de la vârsta de 14 ani și a reușit să câștige premiul de campion național și balcanic. Ajuns la vârsta de 23 de ani, Cristian Boboc are în palmares peste 30 de medalii, fiind de patru ori campion la Campionatul Balcanic. În plus, Cristian Boboc, care s-a retras de la Exatlon 2, are diploma de profesor de sport și este masterand în Educație Fizică și Sport Școlar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×