Giani Kirita, critici dure la adresa concurenților de la Exatlon 2

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
18/09/2018, 18:13
Giani Kirita, critici dure la adresa concurenților de la Exatlon 2
Giani Kirita aduce critici virulente concurentilor Exatlon 2

Giani Kiriță i-a criticat dur pe concurenții de la Exatlon 2! Cunoscut ca unul dintre cei mai bătăioși concurenți de la fosta ediție Exatlon, Giani Kiriță nu a fost deloc mulțumit de ceea ce a văzut în noua ediție. Nemulțumirile fostului atacant de la Dinamo sunt alimentate de faptul că actualii concurenți se plâng tot timpul și mult prea devreme!

”Dacă începi să plângi după 3 săptămâni… Sunt trei săptămâni, nu trei luni. Noi după 3 luni am început să simțim niște emoții. De ce să faci o așa tragedie? Ești într-o competiție sportivă, trage tare, trage cu dinții, publicul te taxează.

Citește și Exatlon 2: Faimosul Adrian Blidaru a trecut prin momente grele. Care e povestea de viață concurentului de la Exatlon

Citește și Giani Kiriță, dezvăluiri de la Exatlon! Ce se întamplă de fapt, noaptea!

Criticile lui Giani Kiriță la adresa concurenților de la Exatlon 2: ”Adrian Blidaru trebuia să stea mai mult”

El a fost de părere că Adrian Blidaru trebuia să stea mai mult în competiție, fiind sportiv de performanță. „E sportiv de performanță, Adrian Blidaru trebuia să stea mai mult acolo! Aș fi avut o motivație în plus dacă se ieșea în funcție de criteriul sportiv. (…) S-au grăbit când au început cu lupii. Intenția a fost bună, dar nu așa se făcea, nu din prima zi”, a declarat Giani Kiriță, la FanArena, supărat nevoie mare pe noii participanți de la Exatlon 2.

Felul lui de a fi l-a făcut să fie unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din ediția trecută de Exatlon. Când a părăsit concursul, Giani Kiriță a fost plâns de multe persoane, mai ales de către copii. Giani spunea, imediat după părăsirea celebrului show de televiziune că a primit zeci de mesaje de la copii, care îi cereau să se întoarcă la Exatlon.

Fostul fotbalist avea lacrimi în ochi când a văzut unul dintre filmulețe, în care o fetiță de trei anișori nu vrea să creadă că Giani Kiriță nu mai apare în celebra competiție, fiind eliminat și trimis acasă.

”Măiculiță! Măi frumusețe…Bravo, măi frumusețe, să nu ții cu albaștri! Sincer, am primit ca acest mesaj încă vreo 20 și de fiecare dată când le-am văzut mi s-a făcut pielea de găina. E ceva ce nu am mai întâlnit în cariera mea de sportiv, eu am practicat un sport în care am stat în stadioane și lumea mă înjura, lumea mă apluda.

În schimb, să văd copii care plâng după mine, parcă îmi vedeam copiii când plângeau după mine atunci când plecam în cantonamente. Și chiar mi-au trimis pe Facebook unele mamici rugămintea de a mă suna cu cameră pentru a vorbi cu o fetiță. Tot așa, plângea că îl vrea pe Giani Kiriță înapoi” a povestit Giani. Videoclipul cu fetița de trei ani și reacția lui Giani Kiriță au devenit virale!

Echipa Faimoșilor este formată anul acesta din nume grele ale sportului românesc și vedete pasionate de sport și viață sănătoasă. Monica Roșu- dublu medaliată la Jocurile Olimpice de la Atena, Cristina Nedelcu-multiplă campioană mondială la gimnastică aerobica, Yamato Zaharia- multiplu campion mondial la Kempo, Ana Georgescu-campioană internațională la gimnastică ritmică, Silvia Stroescu- campioană olimpică la gimnastică, Cristi Pulhac- fotbalist de top, Mirel Drăgan – multiplu campion mondial, european și național la Kempo, Adrian Blidaru-jucător profesionist de baschet, Lili Sandu – cântăreața, actriță What’s UP – compozitor, cântăreț și producător muzical.

Din echipa Războinicilor fac parte Ciprian Silasi-cântăreț de muzică populară, Corina Petrut-make-up artist, Alin Andronic-student, Ana-Maria Otvos-antrenor de fitness, Doru Mesesan-antrenor de fitness, lulian Pîtea- instructor de schi, Ana Țăran – antrenor personal, Beatrice Olaru – antrenor fitness, Naomi Musca – studentă, Călin Novacescu – antrenor de fitness și taekwondo.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×