Finala Exatlon 2 și-a desemnat câștigătorul! Andronic a abandonat!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/12/2018, 23:35
Finala Exatlon 2 și-a desemnat câștigătorul! Andronic a abandonat!
Duminică, 16 decembrie, se joacă marea finală a reality-show-ului Exatlon 2

Duminică, 16 decembrie, marea finală a reality-show-ului Exatlon 2, care e difuzată live pe postul Kanal D. Câștigătorii celor două finale, cea masculină și cea feminină, se vor lupta pentru marele trofeu, dar și pentru premiul de 100.000 de euro.

Gepostet von Cos Min am Sonntag, 16. Dezember 2018

Ieri seară, în data de 15 decembrie, au fost ultimele eliminări înainte de seara care va decide învingătorul concursului sportiv. În semifinală au ajuns 7 concurenți, anume: Iulian Pîtea, Alin Andronic, Cristi Pulhac, Mădălina Predoi, Beatrice Olaru și Corina Petruț.


UPDATE / Alin Andronic – Beatrice Olaru 0-2 și Olaru e noua câștigătoare!!!


UPDATE / Alin Andronic – Beatrice Olaru 0-1 după primul joc din marea finală. Acum, Andronic și Olaru sunt la egalitate, 2-2 meciurile probei a doua.


UPDATE / Alin Andronic – Beatrice Olaru 0-1 după primul joc din marea finală, blonda câştigând în toate cele 3 meciuri ale primei probe.


UPDATE / Alin Andronic – Beatrice Olaru este marea finală! Andronic l-a învins cu 4-0 pe Iulian în finala masculină!


UPDATE / Beatrice Olaru este în marea finală de 2! Beatrice a învins-o în finala feminină pe Corina Petruţ cu 5-0! Celălalt mare finalist se decide acum între Alin Andronic şi Iulian Pîtea. Scorul este de 4-1 pentru Alin. 


UPDATE / Start în marea finala!


Finala Exatlon 2 e azi, 16 decembrie! Live video pe Kanal D

Toți au luptat din răsputeri pentru un loc în finală, însă, după parcurgerea traseelor, au fost eliminați Doru Meseșan și Mădălina Linguraru. Alin Andornic a fost în situația de a juca pentru un loc în marea finală pe semnătura lui, căci nu a avut îndeajuns timp pentru a se putea reface.

Finala Exatlon 2. LIVE pe Kanal D. Află cine a câștigat!
Alin Andronic, în semifinală

Astfel, s-au decis cei 4 care se vor disputa pentru trofeul Exatlon sunt: Alin Andronic, Beatrice Olaru, Iulia Pîtea și Corina Petruț. După duelul greu, schiorul competiției, Pîtea, a spus, sfârșit de puteri, la final, ”Cea mai grea zi de la Exalon.”

Finaliștii sunt: Alin Andronic, Iulia Pîtea, Beatrice Olaru și Corina Petruț

De menționat este că prima dintre finaliste a fost Corina, în cele din urmă, Beatrice a învins-o pe Mădălina, profitând și de faptul că a căzut psihic.

Finala Exatlon 2. LIVE pe Kanal D. Află cine a câștigat!
Corina Petruț, prima învingătoare după finala feminină

De asemenea, tânărul PÎtea a fost primul victorios din finala masculină, urmându-l îndeaproape Alin Andronic, în pofida faptului că era accidentat. Acesta s-a luptat cu dinamovistul Cristian Pulhac.

Careul de Ași s-a adunat în finală

Pe pagina oficială a concursului sportiv, fanii au avut multe mesaje de susținere pentru admiratorii lor. ”Careul de Ași, cei 4 mușchetari, D’Artagnan (Iulian), Athos (Betty), Porthos (Alin), Aramis (Coco) care au aplicat perfect celebrul dicton „Toți pentru unul, unul pentru toți”, a spus unul dintre fani.

Finala Exatlon 2. LIVE pe Kanal D. Află cine a câștigat!
Beatrice Olaru, a doua finalistă a concursului Exatlon 2

Majoritatea susținătorilor din fața micilor ecrane i-au comparat pe cei 4 învingători cu Mușchetarii. ”Culmea e că în istorie Mușchetarii purtau tot cam albastru, iar adversarii lor, soldații cardinalului, purtau mult roșu și tot așa erau mereu învinși. Bravo Războinici”, a spus un alt admirator înfocat al show-ului sportiv.

”Albastru e culoarea cerului și cineva acolo sus vă iubește”

Iar, cum în acest moment al competiției au rămas numai Războinici, fanii Faimoșilor ori au trebuit să renunțe la a se mai uita, ori au trebuit să se reprofileze. ”Deși am fost fan faimoși, felicit pe cei de la războinici. Bravo lor, au fost peste faimoși sezonul ăsta!

Finala Exatlon 2. LIVE pe Kanal D. Află cine a câștigat!
Iualia Pîtea, schiorul din finala Exatlon 2

O fata precum Corina care n-a făcut nici un sport și o fata ca Beti, care nu știa sa inoate. Bravo! De Iulian și Alin ce sa mai zic au fost cei mai buni de la început!”, a mai spus un fan al Exatlon.

Finala Exatlon 2. LIVE pe Kanal D. Află cine a câștigat!
Semifinaliștii competiției Exatlon

În final, mulți au transmis felicitări războinicilor, amintindu-le că cineva acolo sus îi iubește. ”Felicitari Razbonicilor! Ce frumos pentru voi! Albastru e culoarea cerului şi cineva acolo sus vă iubeşte! Baftă multă Razbonicilor să fiți fericiți”, au spus unii dintre aceștia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×