Exatlon a avut parte de un alt scandal! Giani Kiriță și Iulian Pîtea, vorbe grele!

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
11/11/2018, 11:26
Exatlon a avut parte de un alt scandal! Giani Kiriță și Iulian Pîtea, vorbe grele!
Exatlon, nou scandal între Faimoși și Războinici

Concursul sportiv Exatlon a avut parte de un alt scandal! Giani Kiriță și Iulian Pîtea și-au aruncat vorbe grele. Totul s-a petrecut în ediția de sâmbătă, 10 noiembrie, a realily-show-ului. Scandalul a pornit după ce Iulian a bătut unul dintre concurenții sub aripa cărora se află Giani Kiriță. Se pare că pe antrenorul echipei Faimoșilor l-a deranjat atitudinea Războinicului, după ce a ieșit victorios din confruntarea dintre el și Silviu Nicolae. Antrenorul Faimoșilor a fost atât de furios pe ceea ce a definit el drept noroc pentru Pîtea, încât a răbufnit. Dialogul a pornit de la antrenorul Faimoșilor care l-a numit pe schior ”maimuțoi”. ”Băi! Dacă băga, nu mai vorbeai maimuțoiule acum! Ai un mare noroc cu ăștia!”, i-a spus antrenorul Războinicului.

Iulian Pîtea, nedumerit, l-a întrebat pe fotbalist în ce constă norocul despre care vorbește, răspunsul lui Giani legându-se de faptul că, dacă ar fi băgat concurentul lui, Silviu, nu mai avea această atitudine. Replica schiorului a fost una simplă, condițională: ”Dacă!”, a zis Iulian. Următoarea replică a lui Giani a pus paie pe foc, afirmând că Războinicul a bătut un începător, astfel că nu are cu ce se mândri. ”Păi dacă! Aia a fost! Ai bătut tu unul care de abia vine de pe traseu!”.

exatlon nou scandal. Iulia pitea si giani kirita vorbe grele
Fotografie în care sunt surprinși Iulian și Giani purtând conflictul din ediția concursului Exatlon, de pe data de 10 noiembrie

Iulian Pîtea: Eu îi bat pe toți oricând!

Giani Kiriță: Ai luat bătaie!

Iulia Pîtea: Și pe tine.

Giani Kiriță: Pe mine? Oricând vrei tu! Ai făcut și tu trei puncte și-ai deschis gura! Vai de capul tău!

exatlon nou scandal. Iulia pitea si giani kirita vorbe grele
Fotografie în care Iulian Pîtea îl incită la ”luptă” pe Giani Kiriță

Iulian Pîtea: Oricând!

Giani Kiriță: O să-ţi vină rândul când o să iei bătaie sistematic! Să nu uiţi asta! Că ai prea multă impresie de tine.

Iulian: Nici nu neg. O să vină momentul când o să pierd și o să bag capul în pământ. Acum e momentul meu, vreau să mă bucur de el.

Giani Kiriță: În primul sezon erai rezervă. Venea în primul sezon, nici rezervă nu erai. De abia stăteai acasă, în fața televizorului, să te rogi să zici vreu și eu acolo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×