Fără precedent! Iulian Pîtea de la Exatlon s-a sărutat cu o concurentă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
26/10/2018, 13:47
Fără precedent! Iulian Pîtea de la Exatlon s-a sărutat cu o concurentă GALERIE FOTO

Iulian Pîtea s-a sărutat cu o concurentă în cadrul concursului sportiv Exatlon. Acest moment a fost fără precedent! Unul dintre cei mai rapizi din cadrul reality-show-ului a sărutat o concurentă din tabăra adeversă. În contextul unei lupte între România și Mexic, se pare că poate interveni și iubirea. După ce meciul s-a terminat, Iulian, component al echipei Războinice, și-a declarat și manifestat dragostea la prima vedere pentru Ana Maria Gonzalez din Exatlon Mexic.

La momentul interviurilor, Iulian Pîtea și-a explicat gestul care a șocat cele două tabere, cât și milioanele de urmăritori ale concursului sportiv. Fata i-a căzut cu tronc, așa că a acționat, ba chiar de două ori. Acesta a sărutat-o, lăsându-i pe toți fără glas, și pentru că simțea treaba neterminată, s-a mai întors încă o dată pentru a o săruta din nou. La final, războinicul i-a dăruit bandana lui, în semn de amintire, probabil și de legământ între cei doi ori măcar să aibă o amintire de la cel care a pupat-o, chiar după luptă.

Iulian Pîtea a sărutat o concurentă din tabăra adversă
Iulian Pîtea sărutând o concurentă din tabăra adversă

Iulian Pîtea de la Exatlon, sărut cu o concurentă! ”M-am dus, am luat-o și am sărutat-o”

Băiatul a crezut că este pe ultima sută de metri, pe premisa ”acum ori niciodată”, a decis să alerge spre fată pentru a o săruta în momentul în care moderatorul emisiunii Exatlon Mexic spunea ultimele cuvinte înainte de despărțirea Mexicului de România. ”În momentul în care Antonio a început să vorbească și să-și ia ”La revedere” de la noi toți. ”Nu e momentul, trebuie să mă duc să fac asta!” Și m-am dus, am sărit de pe podium, m-am dus și am luat-o și am sărutat-o”, a declarat războinicul.

Iulian Pîtea a sărutat o concurentă din tabăra adversă
Iulian Pîtea, alături de colegii cu care împarte aceeași pasiune: schiatul

De asemenea, acesta a declarat și că știe că a surprins-o enorm pe mexicancă. ”În momentul în care eu dinspre podium mă duceam spre ea, nu înțelegea ce se întâmplă. Adică, probabil nu se gândea că sunt atât de bătut în cap să mă duc să o sărut pe podium, în fața tuturor. A fost un moment interesant pe care o să îl țin minte foarte mult timp de acum încolo”, a completat Iulian Pîtea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×