Scandal la Exatlon, în echipa Războinicilor, între Diana și Doru. Totul a plecat de la o glumă

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/09/2018, 11:45
Scandal la Exatlon, în echipa Războinicilor, între Diana și Doru. Totul a plecat de la o glumă GALERIE FOTO
Scandal imens în echipa Războinicilor, între Diana Senteș și Doru

Sezonul 2 Exatlon nu a ocolit discuțiile aprinse. Un scandal imens a luat naștere cu ajutorul războinicilor, mai exact între Diana și Doru. Episodul de sâmbătă, 29 septembrie a avut în vizor o farsă care nu s-a finalizat prea bine, degenerând într-o ceartă care a luat o amploare neașteptată.

Se pare că lipsa lucrurilor cu care sunt obișnuiți, lipsa persoanlor dragi, dar în special a mâncării, îi face să treacă din extreme în extreme și să schimbe rapid stările de spirit.

Ceartă în echipa Războinicilor

Exatlon a găzduit în sezonul 2 un alt loc de ceartă între concurenți. Emoțiile sunt la maxim, stresul e la el acasă, iar dorul de cei dragi este nelipsit. Din cauza lipsei de activități, de dincolo de probele sportive, unul din concurenți s-a gândit că ar scoate pe toată lume adin monotonie cu ajutorul unei farse.

Doru, în timpul discușiei legate de salteaua ascunsă de Diana
Doru, în timpul discușiei legate de salteaua ascunsă de Diana

Diana Senteș, fosta iubită a lui Dani Oțil, a încercat să-i facă o farsă lui Doru. Concurenta este cunoscută în cadrul concursului ca fiind cea care pornește discuțiile în contradictoriu între participanții emisiunii portive. Tânăra a apelat la o farsă care nu a fost la fel de bine primită de colegul ei, Doru. Din cauza faptului că Doru trezește pe toată lumea din vilă în momentul în care merge la baie în jurul orei 2 noaptea, Diana a decis să-i dea revanșa.

În momentul în care bărbatul a ieșit afară la ora obișnuită, Diana i-a mutat salteaua afară. Acesta a observat că îi lipsește salteaua, așa că nu a avut încotro și s-a culcat pe odeaua de lemn. „Mi s-a părut că a făcut-o cu răutate. Dacă ai făcut o glumă și vezi că s-a pus pe podea și doarme pe podea, mergi și spui „Uite salteaua, am făcut o gluma’ , a spus Doru a doua zi. „Eu consider că atât timp cât tu nu ne respecți pe noi pentru că în fiecare seară, că e 1 noaptea, că e 2… Când te trezești la baie nu e involuntar. E dreptul meu să fac ce glumă vreau eu…”, a mărturisit Diana motivul farsei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×