Declaraţii la 8 ani de la divorţul lui Augustin Viziru de Oana Mareş: „Minţeam şi dormeam”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/10/2018, 00:00
Declaraţii la 8 ani de la divorţul lui Augustin Viziru de Oana Mareş: „Minţeam şi dormeam” GALERIE FOTO
Declarațiile lui Augustin Viziru despre divorțul de acum 7 ani de Oana Mareș

Căsnicia lui Augustin Viziru cu Oana Mareș a luat sfârșit după 13 ani de dragoste. Cei doi au ales să se despartă în anul 2011, din cauza faptului că blondina l-a înșelat. După mai bine de 8 ani de la divorț, Augustin Viziru nu a mai suportat, așa că a făcut anumite declarații despre mariaj.

Actorul s-a simțit destul de transformat din cauza poveștii trăite cu Oana Mareș, mai ales că finalul nu a fost în avantajul său. De când s-a separat de fost soție, acesta nu s-a mai căsătorit, și încă își mai caută dragostea.

Augustin Viziru, declarații despre mariajul distrus

13 ani de iubire n-au fost suficienți pentru Augustin Viziru și Oana Mareș. Fosta soție l-a înselat, așa că a fost decisiv, cei doi au divorțat. “Ce-am învățat din fosta mea căsnicie a fost un singur lucru. Din păcate, noi ce vedem când suntem mici facem în oglindă când ne facem mari.

La 20 de ani, eu nu aveam ce să caut într-o relație din punctul meu de vedere. Pentru că eram tânăr, făceam ce voiam și totuși ideea…M-am băgat într-o relație mai mult de dragul de a avea o relație. Dar eu, în toată relația mea, mințeam și când dormeam. Trăiam într-un stres permanent. iar în ultima vreme, eu am considerat că nu mai e cazul să mint niciodată. pe nimeni.

Augustin Viziru și Oana Mareș la cununia civilă
Augustin Viziru și Oana Mareș la cununia civilă

Transformarea e destul de radicală. Dar adevărul ăsta e, dacă nu minți niciodată, ești foarte relaxat pentru că nu ai nimic de ascuns. Ideea e că sunt mult mai ok așa și mult mai relaxat așa. Și așa pot să-mi văd de ce am făcut, de treburile mele…. Dacă o să găsesc persoana potrivită n-am să ezit nicio secundă…”, a spus actorul Augustin Viziru.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×