Câștigătoarea Exatlon România – sezonul 2, Beatrice Olaru, atacată dur: „Nu mai ridica trofeul ăla”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
28/12/2018, 15:27
Câștigătoarea Exatlon România – sezonul 2, Beatrice Olaru, atacată dur: „Nu mai ridica trofeul ăla” GALERIE FOTO
Câştigătoarea de la Exatlon 2, Beatrice Olaru, a fost atacată foarte dur

Beatrice Olaru a vorbit despre ce va face cu banii câştigaţi la Exatlon 2, iar fanii i-au sărit în cap. În opinia multora dintre internauţi, Alin Andronic ar fi trebuit să fie câştigătorul competiţiei, iar aceştia o ceartă pe Betty, căreia i-au transmis că nu a meritat să ridice trofeul deasupra capului.

„Mai, Beatrice Olaru, nu mai insinua ca Alin a stat la hotel si a venit la final. Ai uitat săptămânile în care tu nu ai jucat? Si ai stat să te refaci? Da, Alin a greșit! Dar stii unde? Acolo unde s-a luptat până s-a accidentat grav, ca nici o fată de la Razboinici să nu plece! Trebuia să se menajeze, să stea deoparte, cum au facut toți ceilalți! RUȘINE încă o dată Betty! Cât de ipocrită poți fii! Chiar crezi că meritai premiul! Esti lipsită de scrupule. Dar banii de haram au fost, de haram să se ducă!”,

Câștigătoarea Exatlon România – sezonul 2, Beatrice Olaru, atacată dur

„Unde e Betty aia,drăguță, sensibilă, sufletistă, o adevărată coechipieră ce mai o Regina Maria modernă, acum este o adevărată scorpie,o falsă,lehamite îmi e”,„Pe nemerit au venit banii,nimic nu o sa înțeleagă din ei și rămâne și cu obrazul pătat. Păcat, te am apreciat sincer,dar nu ai meritat”, „Sa ii dea banii adevăratului câștigător!..Oare cum poate dormi ?” sunt doar câteva din reacţiile negative cu privire la Betty.

Beatrice Olaru, câştigătoarea sezonului 2 de la Exatlon
Beatrice Olaru, câştigătoarea sezonului 2 de la Exatlon

„Nu ştiu ce o să fac cu premiul pentru că niciodată nu m-am gândit la premiu. De când am intrat în competiţia asta nu m-am gândit la marele premiu, nici nu conştientizez cât înseamnă 100.000 euro pentru că nu am avut niciodată atât de mulţi bani şi nu m-am gândt ce-aş putea să fac cu ei. Cu siguranţă că vor urma nişte proiecte foarte drăguţe. Îmi doresc foarte mult să inspir copii, tineri. Îmi doresc să-i fac să înţeleagă că sportul trebuie să facă parte din viaţa lor. Nu facem sport doar ca să arătăm bine, facem sport ca să fim sănătoşi”, a declarat Beatrice Olaru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×