Răsturnare de situație la Exatlon 2018: Alin Andronic acuză Kanal D pentru favorizarea lui Beatrice Olaru

Victor Anghel   
în Stiri mondene
19/12/2018, 11:57
Răsturnare de situație la Exatlon 2018: Alin Andronic acuză Kanal D pentru favorizarea lui Beatrice Olaru GALERIE FOTO
Răsturnare de situație la Exatlon 2018: Alin Andronic acuză Kanal D pentru favorizarea lui Beatrice Olaru

Finala celui de-al doilea sezon de la “Exatlon” a fost câștigată de Beatrice Olaru, însă, această decizie l-a nemulțumit pe Alin Andronic. Fostul concurent din echipa “Războinicii” a făcut un live pe pagina lui de Facebook unde a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile în ultima ediție a competiției, deși mulți dintre fanii show-ului de la Kanal D au observat că lupta dintre el și Beatrice Olaru a fost nedreaptă încă dinainte de a începe duelul. De altfel, aceasta e explicația pentru care fostul participant a decis să nu mai ofere niciun interviu.

Alin Andronic locuiește în Germania de șase ani. Aici, el lucrează ca model şi urmează cursurile facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor. Tânărul de 30 de ani este originar din Recaş, judeţul Timiş, iar la “Exatlon” s-a înscris după ce mama sa i-a povestit despre concurs. Pe parcursul competiţiei filmată în Republica Dominicană, el a fost cel care a ţinut echipa unită şi care a câştigat cei mai mulţi susţinători.

Exatlon 2018: Alin Andronic acuză Kanal D pentru favorizarea lui Beatrice Olaru

Vă reamintim că reprezentanții de la Kanal D au încercat să acopere nemulţumirile fostului “războinic” care le-a cerut explicaţii încă din timpul filmărilor. În cadrul live-ului făcut în urmă cu câteva ore, fostul concurent de la “Exatlon” a precizat clar că nu va accepta invitația de a merge în platoul emisiunii “Fan Arena” de la Kanal D pentru că este convins că atunci când va dori să spună adevărul, angajații televiziunii vor da publicitate şi-l vor acoperi din nou.

Jurnaliștii de la Capital au titrat că i-au contactat pe oficialii de la Kanal D pentru a oferi o declarație în legătură cu acest subiect, însă, au refuzat să ofere vreun răspuns.

Gepostet von Alin-Bogdan Andronic am Dienstag, 18. Dezember 2018

Ce face Beatrice Olaru cu banii câștigați la “Exatlon”

Câștigătoarea de la “Exatlon” 2 a declarat că o parte din premiul de 100.000 de euro îi va investi în proiecte sportive pentru copii.

“(…).Îmi doresc foarte mult să investec în nişte proiecte care să scoată copiii la sport şi să facă sportul de plăcere. Cred că în direcţia asta vor fi investiţi banii pentru că asta am făcut toată viaţa şi asta iubesc cel mai mult şi cred că asta voi face cu ei!”, a mărturisit Beatrice Olaru pentru wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×