Câți bani câștigă Giani Kiriță la Exatlon. Venituri mai mari decât 90% dintre fotbaliștii din Liga 1

EXCLUSIV FANATIK
Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
28/02/2019, 14:52
Câți bani câștigă Giani Kiriță la Exatlon. Venituri mai mari decât 90% dintre fotbaliștii din Liga 1 GALERIE FOTO
Giani Kiriță câștigă mult mai bine decât majoritatea foștilor săi colegi din fotbal

Fostul „câine”, roșu și… rău, Giani Kiriță a fost, este și va rămâne un om care iubește provocările și nu se dă înapoi de la nicio experiență inedită. A participat la prima ediție a reality-show-ului „Exatlon” (difuzat în perioada 7 ianuarie 2018 – 23 mai 2018), filmat în Republica Dominicană, în echipa vedetelor, denumită, în consecință, „Faimoșii”.

Câți bani câștigă Giani Kiriță la Exatlon

A dat jos 16 kilograme, dar a încasat 16.000 de euro pe lună, peste majoritatea fotbaliștilor din Liga 1. În al doilea sezon (difuzat în perioada 29 august – 16 decembrie 2018) a fost antrenor al echipei „Faimoșilor”, iar în sezonul al treilea (difuzat din 12 ianuarie 2019) a pregătit echipa „Războinicilor”. Giani este plătit acum cu 20.000 ca antrenor la „Exatlon”, la fel ca, de exemplu, Gnohere, Florentin Matei, Omrani, Camora sau Țucudean, peste Planic, Momcilovic, Pintilii, Man sau Tănase, nemaivorbind de marea „masă” a celorlalți fotbaliști din prima divizie.

De antrenori nici nu poate fi vorba, cei din vârf, Teja, Mangia, Conceicao (cât a fost) fiind remunerați cu cel mult 10.000 de euro pe lună (Teja, de exemplu, are 8.000 acum, sumă pe care Gigi Becali o va „rotunji” la 10.000 dacă FCSB va cîștiga titlul de campioană).

Datorită performanțelor sale de la Exatlon, Giani Kiriță este plătit cu o sumă fabuloasă și pentru funcția de antrenor
Datorită performanțelor sale de la Exatlon, Giani Kiriță este plătit cu o sumă fabuloasă și pentru funcția de antrenor

Mult mai puțin au primit alți sportivi sau foști sportivi care au participat la „Exatlon”. Fosta gimnastă Diana Bulimar, cvintuplul campion mondial la skanderbeg la ambele brațe Ion Oncescu, campionul la motociclism-viteză Cătălin Cazacu, luptătoarea profesionistă de MMA Diana Belbiţa, dubla campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică Anca Surdu şi campionul mondial la kickboxing Andrei Stoica au semnat contracte pe salarii lunare între 3.000 și 5.000 de euro, în funcție de reputație și ratingul pe care îl puteau asigura.

În acest sezon, Giani Kiriță a fost antrenor în emisiunea de pe Kanal D. Recent, el și-a încheiat meseria și a revenit în țară. De cum a călcat pe pământ românesc, fostul fotbalist a făcut turul emisiunilor pentru a povesti ce se întâmplă acum la Exatlon.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×