Exatlon 2019: Scandal după plecarea lui Giani Kiriță! Atac dur la adresa Războinicilor

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/02/2019, 12:23
Exatlon 2019: Scandal după plecarea lui Giani Kiriță! Atac dur la adresa Războinicilor GALERIE FOTO
Exatlon 2019: Scandal după plecarea lui Giani Kiriță!

Exatlon 2019 a adus pe micile ecrane scandal după ce Cosmin Cernat a anunțat în prezența celor două echipe că de acum vor continua drumul în competiția fără atrenorii lor, Vladimir Drăghia și Giani Kiriță. Însă, cu toate că în momentul culminant și emoționant fostul fotbalist a declarat: ”plec din familia asta, dar îi las cu capul sus. Sunt niște Războinici și trebuie să dovedească asta și fără mine”, acesta, revenit pe plaiurile sale, a condimentat toate dezvăluirile despre momentele din Republica Dominicană, situația luând astfel o întorsătură.

Exatlon 2019: Scandal după plecarea lui Giani Kiriță

Fostul antrenor al echipei albastre a vorbit despre echipa de a cărei evoluție s-a îngrijit, dar nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa ei, din contră! Din punctul lui de vedere, doar trei concurenți au șanse să meargă mai departe, Iulia, Gabi și Mihai. „Totul este clar. Am făcut analiza de când eram acolo și mi-am dat seama că sunt șanse slabe să meargă mai departe la Exatlon. Sunt doar trei oameni care au șanse să meargă mai departe la Exatlon, Iulia, Gabi și Mihai, însă echipa merge rău și le trage moralul în jos.

Exatlon 2019: Scandal după plecarea lui Giani Kiriță! Atac dur la adresa Războinicilor
Fostul fotbalist, atac dur la adresa Războinicilor

Dezechilibrul este enorm, unul imens între echipe și o luăm sistematic, cu vârsta echipei. Vârsta echipei Războinicilor este foarte mică. Irina s-a descurcat cât de cât bine la început, până să evolueze ceilalți. Irina vrea, din păcate trebuie să te ajute și corpul și îndemânarea. Irina nu era în stare să dea într-o coloană, care se afla la 5 metri. Intimidarea este pentru cei slabi.

Exatlon 2019: Scandal după plecarea lui Giani Kiriță! Atac dur la adresa Războinicilor
Giani Kiriță consideră că echipa pe care a antrenat-o este dezechilibrată

”Mi-ar fi plăcut foarte mult să fie Vladimir la Războinici”

În momentul în care am ajuns în echipa asta m-am bucurat că ei sunt ascultători. I-am luat cu frumosul, i-am motivat, dar chiar nu poți, dacă eu îți zic să arunci într-un fel și tu dai exact opus… Din păcate asta e echipa Războinicilor. Atât se poate. Mi-ar fi plăcut foarte mult să fie Vladimir la Războinici. (…) Unii dintre ei nu sunt făcuți pentru Exatlon, timpul ne va demonstra”, a declarat Giani Kiriță în cadrul emisiunii FanArnea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×