Giani Kiriță a făcut o criză de nervi la Exatlon și a jignit-o în direct pe Andreea Arsine! Ce s-a întâmplat la Kanal D

Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/02/2019, 10:44
Giani Kiriță a făcut o criză de nervi la Exatlon și a jignit-o în direct pe Andreea Arsine! Ce s-a întâmplat la Kanal D GALERIE FOTO
Giani Kiriță, nou scandal la Exatlon! Fotbalistul a jignit o concurentă

Giani Kiriță este din nou în centrul unui scandal din Dominică! Fotbalistul a adus jigniri de neimaginat la adresa unei concurente de la Exatlon. Antrenorul echipei Războinicilor i-a adus injurii Andreei Arsine. Din fericire pentru cea implicată și pentru susținătorii ei sau a echipei din care face parte, mama sa a venit în platoul emisiunii FanArena pentru a-i lua apărarea.

De asemenea, în cadrul aceleași emisiuni s-a aflat și mama lui Giani Kiriță, care a explicat comportamentul fiului său.„Giani dacă nu e provocat nu jignește, să știți. A fost provocat. Nu a spus-o cu răutate, a spus-o la intimidare. Nici eu nu sunt de acord, mai ales cu femeile”, a declarat Niculina Kiriță.

Giani Kiriță, nou scandal la Exatlon! Fotbalistul a jignit-o pe Andreea Arsine

În emisiunea Exatlon, în ediția din cursul zilei de 25 februarie, Giani Kiriță a jignit-o pe Andreea Arsine. „Păi asta zic, nu mă speria, că am femei frumoase în viața mea. Tu ești foarte urâtă”, i-a spus Giani Andreei.Mama acesteia s-a aflat față-n față cu mama lui Giani, la emisiunea Fan Arena, pentru a clarifica lucrurile.  „Andreea e o fire foarte temperamentală. E de la noi. Eu și soțul meu suntem temperamentali, el a fost, eu sunt încă. Suntem o familie mai energică. Ea nu e o fată rea, e o fire sensibilă, poate prea sensibilă. Ea sensibilitatea nu și-o manifestă, a ridicat un zid. De ce? Fiindcă suntem numai noi două. Tatăl ei nu mai este… Dacă folosește un limbaj mai dur e doar ca să se apere.

Giani Kiriță, jigniri fără precedent la adresa Andreei Arsine, la Exatlon!
Giani Kiriță, jigniri fără precedent la adresa Andreei Arsine, la Exatlon!

Nu cred că ne putem aștepta o răbufnire a Andreei, pentru că ea își calculează toate mișcările. Chiar dacă are privirea mai dură încearcă să se abțină de la comentarii urâte. Spiritul competitiv te face să fii mai dur. E totuși o competiție. Nu pot să comentez foarte mult atitudinea lui Giani. Admir persoana domnului Giani Kiriță. Unde nu pot să fiu de acord e vocabularul. Nu e prima oară când jignește, a vorbit urât și cu Andreea Zaragiu și cu Mario și cu Costin. Nu e corect să o faci urâtă, Andreei Zaragiu i-a spus țărancă”, a mărturisit mama concurentei jignite de Giani Kiriță, Liliana Arsine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×