Giani Kiriță, imaginea de milioane din Republica Dominicană! Antrenorul Războinicilor de la Exatlon a emoționat fanii

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/02/2019, 17:00
Giani Kiriță, imaginea de milioane din Republica Dominicană! Antrenorul Războinicilor de la Exatlon a emoționat fanii GALERIE FOTO
Giani Kirita i-a emotionat pe fanii Exatlon

Giani Kiriță s-a fotografiat pe plaja din Republica Dominicană împreună cu fetița lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru, reușind astfel să îndoieșeze fanii celor două echipe andverse de la Exatlon!

Giani Kiriță a luat-o la o mică plimbare pe Zora, în timpul unei pauze. Evenimentul a fost mortalizat chiar de tatăl fetiței și adversarul lui Giani Kiriță din timpul competiției, deoarece fostul dinamovist este antrenorul Războinicilor, iar Drăghia îi antrenează pe Faimoși.

Giani Kiriță s-a fotografiat cu fiica lui Vladimir Drăghia

Vladimir Drăghia a acceptat să se întoarcă la sezonul 3 de Exatlon, însă numai cu condiția de a putea fi însoțit de soția și de fiica sa. Deși sunt rivali în timpul competiției, în calitate de antrenori ai celor două echipe, iată că prietenia dintre Giani și Vladimir continuă și dincolo de acest aspect.

„#alergarepeplaja#bucuriefericire#Zoraspersanumauiti#candtefacimare”, este mesajul pe care l-a scris Giani Kiriță lângă fotografia postată pe o rețea de socializare. Imaginea a devenit virală imediat după ce antrenorul Războinicilor a publicat-o. Fanii show-ului i-au transmis toate gândurile bune acestuia, plăcut impresionați de ipostaza în care a fost surprins.

Giani Kirita Exatlon
Giani Kirita s-a pozat cu fiica lui Draghia, intr-o pauza de la fimarile Exatlon

Aceștia nu s-au sfiit să lase și comentarii care mai de care mai drăguț. „Băi, ești nebun? Ce suflet bun ai!”, „Bravo Giani, îți stă foarte bine”, „Hai, Giani, că mai merge unul mic”, „Bine, Giani Kirita*!!!#Zora este tare fericita alaturi de tine..sa aveți o zi minunată împreună acolo în republica Dominica .va pup si va iubesc si va respect maxim!”, „The King & The Little Princess ❤?❤”, au fost câteva dinc comentariile primite.

Giani Kiriță a făcut ravagii printre fanii emisiunii Exatlon 2, atunci când a fost nevoit să părăsească emisiunea fenomen de la Kanal D! Printre fanii care l-au regretat enorm s-au numărat și foarte mulții copii, care plângeau pentru că nu îl mai vedeau la televizor pe fostul dinamovist extrem de îndrăgit la Exatlon!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×