Copiii plâng după Giani Kiriță, vedeta de la Exatlon! ”Bravo, măi frumusețe”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/05/2018, 12:07
Copiii plâng după Giani Kiriță, vedeta de la Exatlon! ”Bravo, măi frumusețe”
Copiii plâng după Giani Kiriță, vedeta de la Exatlon

Copiii plâng în hohote după idolul lor de la Exatlon, Giani Kiriță, care se pare că a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți! După ce a părăsit competiția, Giani spune că a primit zeci de mesaje cu copii care cer să se întoarcă la Exatlon.

Fostul fotbalist avea lacrimi în ochi când a văzut unul dintre filmulețe, în care o fetiță de trei anișori nu vrea să creadă că Giani Kiriță nu mai apare în celebra competiție, fiind eliminat și trimis acasă.

Copiii plâng după Giani Kiriță, vedeta lor preferată de la Exatlon

„Măiculiță! Măi frumusețe…Bravo, măi frumusețe, să nu ții cu albaștri! Sincer, am primit ca acest mesaj încă vreo 20 și de fiecare dată când le-am văzut mi s-a făcut pielea de găina. E ceva ce nu am mai întâlnit în cariera mea de sportiv, eu am practicat un sport în care am stat în stadioane și lumea mă înjura, lumea mă apluda. În schimb, să văd copii care plâng după mine, parcă îmi vedeam copiii când plângeau după mine atunci când plecam în cantonamente. Și chiar mi-au trimis pe Facebook unele mamici rugămintea de a mă suna cu cameră pentru a vorbi cu o fetiță. Tot așa, plângea că îl vrea pe Giani Kiriță înapoi” a povestit Giani. Videoclipul cu fetița de trei ani și reacția lui Giani Kiriță au devenit virale!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×