Giani Kiriță și Vladimir Drăghia au plecat de la Exatlon! Primele declarații după ce au ieșit din concursul de pe Kanal D

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
27/02/2019, 11:54
Giani Kiriță și Vladimir Drăghia au plecat de la Exatlon! Primele declarații după ce au ieșit din concursul de pe Kanal D GALERIE FOTO
Giani Kiriță și Vladimir Drăghia au plecat de la Exatlon

Giani Kiriță și Vladimir Drăghia au plecat de la Exatlon, după ce au fost antrenorii celor două echipe în Republica Dominicană pentru o bună perioadă de timp. Cei doi au făcut primele declarații după ce au ieșit din concursul de pe Kanal D.

„Așa cum mulți dintre voi deja și-au dat seama, misiunea mea la Exatlon – Sezonul 3 tocmai s-a încheiat. Participarea mea în calitate de antrenor a fost mai mult decât un vis împlinit. Nici nu am visat să mă întorc la Exatlon împreună cu Alice și Zora (soția și fiica lui – n.r.), să merg pe aceeași plajă pe care am îndurat foame, frig, căldură, dor, dor, dor, timp de cinci luni. Am avut noroc de o echipa superbă, formată din oameni motivați, dispuși să învețe. M-au tratat încă de la început cu respect și le mulțumesc pentru fiecare zi petrecută împreună. Le mulțumesc pentru victoriile frumoase, pentru nebunia zilnică pe care am trăit-o împreună. Le doresc, așa cum am spus-o și la despărțirea de ei, să rămână oameni. Să câștige cei mai buni”, a declarat Vladimir Drăghia după ce a plecat de la Exalotn.

Giani Kiriță și Vladimir Drăghia au plecat de la Exatlon

Giani Kiriță și Vladimir Drăghia au plecat de la Exatlon, iar concurenților din cele două echipe nu le-a venit să creadă că se despart de cei care i-au motivat și le-au fost alături pe parcursul desfășurării probelor din cadrul concurului de la Kanal D.

Giani Kiriță și Vladimir Drăghia au antrenat cele două echipe la Exatlon
Giani Kiriță și Vladimir Drăghia au antrenat cele două echipe la Exatlon

„Am avut atâtea emoții, nu le-am avut nici când am venit. Am descoperit o echipă foarte tânără, cu care se lucrează greu, sincer, fiindcă sunt foarte tineri, media de vârstă e foarte mică. Le-am dat cele mai bune sfaturi, chiar dacă la final credeam că leșin. Mă enervam foarte tare fiindcă le-am spus de atâtea ori să nu le mai dea punctul adversarului. Sunt niște Războinici și trebuie să o dovedească în continuare și fără mine”, a spus și Giani Kiriță după ce a plecat de la Exatlon.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×