Exatlon 2019: Războinicii, deranjați de gestul Faimoșilor! Ce au găsit la baracă

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/03/2019, 10:16
Exatlon 2019: Războinicii, deranjați de gestul Faimoșilor! Ce au găsit la baracă GALERIE FOTO
Razboinicii au gasit la baraca un mesaj macabru, lasat de Faimosi

Faimoșii au petrecut o noapte la baracă după ce au pierdut meciul pentru hotel, dar înainte de a părăsi baracă, Giubi le-a făcut un cadou Războinicilor care i-a deranjat pe membri echipei antrenată de Giani Kiriță, mai ales că au fost speriați și de accidentarea Irinei Postolea.

Răboinicii au considerat macabru „cadoul” lăsat la baracă de Faimoși

Giubi a scris ”Războinicii” pe o scândură și a pus-o pe totemul făcut de Războinici. Ajunsi înapoi la barac, aceștia nu au fost foarte încântați de cadoul făcut de Faimoși, mai ales că erau supărați după ce au pierdut jocul pentru vilă.

Războinicii nu s-au arătat deloc încântați de „cadoul” lăsat în urmă de Faimoși deoarece au considerat că echipa adversă a întrecut măsura. Cu toții au spus că este un cadou urât, deoarece scândura era pusă în formă de ”cruce”.

mesaj Razboinici
Mesajul lasat de Faimosi pentru Razboinici a fost dat jos

„Cadoul” faimoșilor a fost dat jos

„Ăștia atâta știu să facă. Să strice, să rupă scânduri din pat. Cred că e a șaptea scândură pe care o rup”, a strigat unul dintre concurenți!

„Am văzut numele Războinicii pe o scândură, nu mi s-a părut nimic în neregulă, doar că era pus în formă de cruce, ceea ce mi s-a părut macabră. Din momentul ce au pus-o în formă de cruce, a fost ceva foarte urât din partea lor și nu ne așteptam la una ca asta”, a declarat Alex Stoica.

Războinicii s-au mobilizat și au dat jos scândura, după câteva lovituri bune de ciocan, deoarece Faimoșii s-au asigurat că mesajul lor va rămâne mult timp la locul său. „Băi, câtamai cuiul au băgat ăștia aici”, a strigat unul dintre Războinici.

Irina Postolea s-a accidentat

O accidentare horror i-a îngrozit pe membrii echipelor „Războinicilor” și „Faimoșilor”. Irina Postolea a suferit o gravă problemă medicală și i-a făcut pe toți ceilalți concurenți să lăcrimeze. În timpul jocului pentru vilă, Irina Postolea s-a accidentat sub plasă, în namol.

Țipetele de durere ale acesteia au răsunat peste tot și i-au îngrozit și pe telespectatori, a anunțat kanald.ro. Din primele informații, acesteia i s-a dislocat umărul drept. Irina a fost dusă la spital, de urgență, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×