Cine e Beatrice Olaru, femeia care l-a învins pe Alin Andronic în finala Exatlon 2018. Prima reacţie

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
16/12/2018, 23:48
Cine e Beatrice Olaru, femeia care l-a învins pe Alin Andronic în finala Exatlon 2018. Prima reacţie GALERIE FOTO

Alin Andronic şi Beatrice Olaru s-au luptat în marea finală, iar câştigătoarea a fost încununată Betty, la final. Emoţiile s-au risipit iar a doua ediţie a Exatlon şi-a aflat cuceritorul. În finala din 2018, au mai ajuns şi Iulian Pîtea și Corina Petruț, însă cei doi au fost eliminaţi înainte de ultima probă.

La final, Betty a avut o reacţie emoţionantă şi a ţinut să le mulţumească mamei şi iubitului său: „Simt că îmi trăiesc visul cu cohii deschişi. E un lucru la care nu am îndrăznit să visez atunci când am venit aici. Am demonstrat că o femeie are o putere nemărginită. Şi am reuşit! Prima mea ediţie a fost un coşmar. Îmi amintesc că am adus puncte târându-mă pe marginea bazinelor pentru că mi-era foarte frică de apă.

Cine e Beatrice Olaru, marea câştigător de la Exatlon 2018

„Am muncit mult, mi-am dorit să evoluez şi să depăşesc momentele alea. Sunt recunoscătoare şi nu am avut cum să nu muncesc şi să nu fructific toate aceste lucruri. Nu am visat la trofeu, ci mi-am propus să fiu în fiecare zi mai bună. Ceea ce vreau eu să spun e că noi, femeile, suntem puternice. Aş vrea să-i mulţumesc mamei mele, am văzut-o în momente grele, dar niciodată nu am văzut-o slabă. Vreau să-i mulţumesc iubitului meu care mi-a spus că voi câştiga Exatlonul”, au fost cuvintele lui Beatrice Olaru, după ce a câştigat Exatlon 2.

Beatrice Olaru primeşte premiul de la Cosmin Cernat
Beatrice Olaru primeşte premiul de la Cosmin Cernat

Beatrice Olaru are motto-ul: „Am venit aici ca să dovedesc că puterea unei femei poate fi nemărginită”. Are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism şi ştiinţe ale Comunicării din Iaşi şi după mai multe cursuri de perfecţionare a devenit instructor de fitness.

Este o fostă handbalistă din România, în vârstă de 29 de ani, cu o înălțime de 174 de centimetri. Bety are o greutate de 59 de kilograme și, în prezent, este antrenor de fitness. Beatrice se descrie drept o persoană determinată, cu încredere în propriile forțe și a fost decisă de la început să ia trofeul Exatlon 2.

Pe lângă sport, Bety a fost cucerită și de jurnalism, ea fiind absolventă a unei facultăți de profil, în Iași. Coincidență! Câștigătorul Vocea României din acest sezon a terminat tot o facultate din Iași! Beatrice Olaru a câștigat acum 8 ani, Miss Universe România 2010. Beatrice este logodită, iubește să citească, să călătorească și apreciază nespus timpul petrecut cu familia.

Cine e Alin Andronic, cel pe care Betty l-a învins în marea finală a Exatlon 2

Alin Andronic a avut multe lupte de dus în acest sezon şi nu numai în competiţie, ci şi cu desele accidentări. A ajuns chiar şi la spital, de urgenţă. La testimoniale, chiar înainte de proba finală, mărturisea că pentru el este cu adevărat o minune faptul că a ajuns până aici. Desele probleme fizice au fost pentru el încercări şi povesteşte acum, la final de drum, că se gândea de ce suferă atât de mult. „Mă întrebam, oare de ce trebuie să sufăr atât? Apoi mă rugam şi ziceam că am să lupt”, povestea Andronic.

Alin Andronic ajungea să încheie emisiunea în lacrimi în urmă cu o săptămână, atunci când ajungea e urgență la spital! „Nu i se poate întâmpla asta acum, când mai este atât de puţin”, spunea Ana Otvo, coechipiera de la Războinici. În timpul duelului cu Cristi Pulhac, genunchiul său ceda şi problemele din trecut se agravau. „Eu cred că i s-au dus şansele să câştige”, a spus Yamato Zaharia, din echipa adversă.

Alin Andronic are 30 de ani şi locuieşte în Darmstadt, Hessen, în Germania. Este originar din Recaş şi este absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Timişoara. A jucat fotbal la FC Naţional şi CS Recaş, însăa renunţat la sportul acesta în urmă cu cinci ani de zile, când a ales să studieze Economie şi administrarea afacerilor, în Germania.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×