Momente teribile la Exatlon! Alin Andronic, dus pe targă la spital VIDEO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
08/12/2018, 12:27
Momente teribile la Exatlon! Alin Andronic, dus pe targă la spital VIDEO
Alin Andronic a părăsit emisiunea Exatlon din cauza problemelor de sănătate!

Exatlon a surprins iar clipe grele pentru unul din participanți. Emisiunea sportivă pare să nu ierte niciun concurent. Alina Andronic a sfârșit în lacrimi ediția aceasta. Cel din echipa albastră, echipa Războinicilor, a fost obligat să părăsească jocurile. Starea în care se afla Alin Andronic i-au făcut pe medici să decidă că trebuie să ajungă de urgență la spital. 

”Nu i poate întâmpla asta acum când mai este atât de puțin ”., a declarat Ana Otvoș, coechipiera lui. Războinicii au fost șocați după nefericita accidentare, tocmai pentru că era unul din cei mai doriți de public. Ain Andronic a fost transportat de urgență la spital, iar colegii din ambele echipe își îndreaptă rugaciunile către el, pentru a putea trece peste și pentru a putea reveni în competiție.

Exatlon România. Alin Andronic, accidentat grav!

Războinicii sunt în lacrimi! Alin Andronic Concurentul echipei albastre ea fost transportat de urgență la spital, pentru a i se face o radiografie. Din păcate, în duelul cu Cristi Pulhac a fost decisiv pentru acesta. Genunchiul său a cedat, iar problemele din trecut se pare că s-au agravat din ce în ce mai tare. 

Alin Andronic, rănit
Alin Andronic, rănit

„Nu vei mai juca, te vom duce la clinică pentru o radiografie”, a declarat medicul din Dominicană. Din păcate, specialistul i-a spus la fața locului că nu va mai juca.

Alin Andronic a părăsit Exatlon din cauza problemelor de sănătate!
Alin Andronic a părăsit Exatlon din cauza problemelor de sănătate!

 „L-am văzut că merge șchiop. L-am văzut de câteva zile, mi-a arătat așa. L-am văzut că merge așa, pe traseu… Păi, te lovești, mă, că și noi aveam tibiile umflate”, a spus duelistul Cristi Pulhac.

Ce spun colegii lui Andronic, după accidentare: „ S-au dus şansele la căștig!”

Coechipierii lui Alin Andronic și-au expus opiniile după ce acesta a plecat destul de rău accidentat din teren. „Eu cred că i s-au dus şansele să câştige”, a spus Yamato Zaharia, din echipa adversă.  „Eu cred că e fisură de tibie”, a afirmat Iulia Pîtea, colegul lui Alina Andronic.

„Eu sper să nu fie nimic, să fie doar hematomul ăla”, a declarat Betty.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×