Cine va câștiga Exatlon 2! Un om din interiorul concursului a făcut dezvăluirea

Ana Chivu   
în Stiri mondene
03/12/2018, 14:36
Cine va câștiga Exatlon 2! Un om din interiorul concursului a făcut dezvăluirea
Cine va câștiga Exatlon 2 ?

Emisiunea Exatlon se pare că și-a găsit câștigătorul pentru sezonul 2, potrivit unor vorbe din interiorul concursului. Cei care sunt fani emisiunii sportive așteaptă cu sufletul la gură finele acesteia, însă unii, prea curioși, au reușit deja să împrăștie ipoteze despre cel care va câștiga. Desigur că fiecare are un preferat, dar iată că speranțele unora au fost distruse, pentru că un nume a fost dezvăluit prematur. La cine va merge oare premiul Exatlon 2? De asemenea, cea care a dezvăluit titlul, Monica Roșu, a făcut și declarații despre cum a fost cerută în căsătorie, după ce a venit din experiența sportivă.

”Ne-am întâlnit la aeroport în Madrid. El a aterizat înaintea mea. A fost un sentiment ciudat, el m-a văzut la televizor, eu însă trei luni nu am avut contact cu el. Ne-am îmbrăţişat foarte, foarte mult timp. Apoi, abia aşteptam să plecăm din aeroport să fim doar noi doi, singuri. Sunt logodită de la începutul săptămânii. Mă bucur de acest eveniment frumos. Povestea lui a a început acum 6 ani cumva, cu bune şi cu rele. Am fost cerută la Madrid. S-a întâmplat să fim doar noi doi aşa cum ne-am dorit. A fost în cel mai frumos parc din Madrid, pe o bărcuţă în mijlocul lacului. A fost un moment frumos”

Câștigător Exatlon 2!

Un personaj din cadrul uneia din cele mai urmărite emisiuni și-a spus părerea despre cine va lua premiul cel mare, dar și titulatura de sportiv în top oferit de Exatlon 2. Concurenta eliminată adin echipa roșie, Monica Roșu, a spus care va fi câștigătorul celui de-al doilea sezon. “Cred că unul din băieţii de la «Războinici» va câştiga «Exatlon». Îi văd în finală pe Alin şi pe Iulian. Au tras foarte mult în acest concurs, şi-au dorit, au avut ambiţie. Oricare dintre ei ar ajunge campion, cred că merită lucrul ăsta. Până la urmă trebuie să demonstrezi pe traseu de ceea ce eşti în stare.

Monica Roșu, din echipa Faimoșilor, în momentul în care a părăsit competiția.
Monica Roșu, din echipa Faimoșilor, în momentul în care a părăsit competiția.

 Acum, că m-am întors acasă, aş vrea să diger tot ce s-a întâmplat acolo. Pe viitor, probabil că aş spune da. Depinde de ce se va întâmpla sau în ce va consta noua emisiune. Îmi plac provocările.

Nu regret că am acceptat (n.r: partciparea la «Exatlon») pentru că aveam nevoie de această provocare. Am fost un om de sport, am iubit adrenalina, am iubit competiţia şi am iubit echipa. Şi cred că lucrurile astea m-au făcut să merg la Exatlon pentru că mi-am dorit să am parte din nou de echipă!”, a declarat Monica Roșu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×