Exatlon 11 noiembrie: Paula Vieru a pierdut în fața Monicăi Roșu:” Nici nu am putut să trag tare pe traseu fiindcă știam că Paula este nouă”

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
12/11/2018, 09:44
Exatlon 11 noiembrie: Paula Vieru a pierdut în fața Monicăi Roșu:” Nici nu am putut să trag tare pe traseu fiindcă știam că Paula este nouă” GALERIE FOTO
Paula Vieru și Monica Roșu, la finalul duelului dintre cele două, îmbrățișându-se

Ediția concursului sportiv Exatlon, din data de 11 noiembrie a adus înfrângerea Paulei în fața Monicăi Roșu. Gimnasta învingătoare a declarat că nu a putut să tragă foarte tare pe traseu pentru că știa că Paula este nouă. Ziua de duminică, 11 noiembrie, a fost una plină de mari emoții. Exatlon România a mai pierdut un concurent. Paula Vieru s-a confruntat cu Monica Roșu, iar duelul s-a sfâșit eliminarea Paulei din reality-show-ul sportiv. La sfârșit, cele două s-au luat în brațe și au avut numai cuvinte de laudă una la adresa celeilalte. Victorioasa înfruntării a declarat că a fost un duel ”foarte ciudat”. Mai mult, în urma acestuia, se simte fără vlagă. ”Am trecut de un duel foarte ciudat. Mă simt fără vlagă, s-au terminat puterile. E destul de greu să lupți cu un coleg de-al tău. Nici n-am putut să trag pe traseu fiindcă știam că Paula este nouă, nici nu am mai făcut traseul”, a spus gimnasta învingătoare.

De altfel, Monica a felicitat-o pe Paula și pentru tot parcursul ei din Exatlon. ”Vreau să o felicit pe Paula, a făcut tot ce a putut aici. Sunt sentimente amestecate, mi-ar fi plăcut să plec acasă, dar cred că nu e momentul. Le mulțumesc colegilor mei pentru susținere. E un meci prin care n-aș mai vrea să trec. Mi-e dor de toți de acasă, sper să fie bine, mă gândesc la ei, îi iubesc și ne vedem acasă în curând”, a declarat Monica Roșu.

Exatlon 11 noiembrie: Paula Vieru a pierdut în fața Monicăi Roșu! ”Sper să redevină echipa de la început”

exatlon 11 noiembrie. Paula Vieru a pierdut in fata monicai rosu
Paula Vieru, pe traseu

De asemenea, ulterior, a avut cuvântul și Paula Vieru. Aceasta a declarat că i-a plăcut experiența concursului, însă, din păcate, lucrul care dăunează tuturor, din punctul ei de vedere, este presiunea competiției, care îi aduce uneori pe concurenți în situații dificile. ”Mă bucur enorm că am făcut parte din fenomenul ăsta, Exatlon. Ştiam că să aterizezi în mijlocul competiţiei este foarte greu. Am reuşit să îmi depăşesc limitele, însă prea puţin faţă de cei care deja au două luni aici.Le mulţumesc colegilor, este o echipă minunată. Păcat că presiunea competiţiei îi aduce uneori în situaţii dificile”, a afirmat Paula.

În final, aceasta a spus și ultima ei dorință. Sportiva speră ca Faimoșii să redevină o echipă, ca la început. ”Sper în puţinul timp care a rămas să redevină echipa de la început. Îţi mulţumesc, Monica! A pierde în faţa Monicăi Roşu este ceva ce nu te poate supăra. Experienţa ei s-a văzut astăzi. Plec cu fruntea sus, am făcut tot ce am putut şi sper să las în urma mea o echipă cât mai puternică”, a mărturisit, în cele din urmă, Paula.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×