Era cea mai sexy gimnastă din România! Cum arată acum Monica Roşu, la 13 ani de la retragere

înFemei frumoase
03/02/2018, 20:00
Era cea mai sexy gimnastă din România! Cum arată acum Monica Roşu, la 13 ani de la retragereGALERIE FOTO

Era o concurentă redutabilă! A ţinut cu sufletul la gură milioane de români care o urmăreau la televizor, la diferite campionate de gimnastică. La fiecare competiţie se bătea pentru medalii şi de multe ori a ieşit învingătoare!

Monica Roşu a câştigat multe medalii, dar cele două medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, una la sărituri şi una cu echipa, la individual compus, sunt speciale. Din păcate, a fost nevoită să se retragă din activitate în 2005, în urma unei accidentări.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Monica Rosu, ce transformare! Cum arata acum

Monica Roşu s-a transformat din micuţa gimnastă ce scria istorie pentru sportul românesc într-o femeie de succes, ce îşi împarte viaţa între cariera în televiziune, şedinţe foto, proiecte de afaceri şi viaţa de cuplu. Fosta gimnastă, ajunsă acum la 30 de ani, prezintă ştirile sportive la TVR2.  Şi, ca în majoritatea cazurilor, retragerea din sportul de performanţă a avut consecinţe radicale asupra fizicului ei, după cum se poate vedea în galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×