Ciprian Silași a părăsit Exatlon! Cântărețul a fost învins la duel

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
05/11/2018, 12:30
Ciprian Silași a părăsit Exatlon! Cântărețul a fost învins la duel
Ciprian Selași, cu ochii în lacrimi, înainte de a pleca din Republica Dominicană, locul în care se filmează Exatlon

Ciprian Silași a părăsit echipa Războinicilor de la concursul sportiv Exatlon. Cântărețul de murică populară a fost învins la duel. Cel care menținea atmosfera plăcută prin cântecele sale a fost eliminat din reality-show duminică seară, 4 noiembrie. Artistul a pierdut în fața lui Doru Meseșan, războinic ce are un trecut în ”probele de foc” ale concursului, având la activ 3 dueluri din care a ieșit victorios. Când s-a ajuns la momentul nominalizării, iar Ciprian a fost vizat, a spus că dorința sa ar fi să meargă la duel cu Doru.

Tot în acel moment, cântărețul de muzică populară a admis că pentru el este o adevărată realizare că a reușit să aibă un parcurs ascendent în competiție, nefăcând niciodată sport de performanță. De asemenea, acesta a mai mărturisit că pleacă cu un regret: că nu a putut face mai mult pentru echipa care i-a fost familie timp de două luni de zile. Totodată, a menționat că sigur legătura lor se va prelungi și dincolo de Exatlon.

Ciprian Silași a părăsit Exatlon! Cântărețul a fost învins de Doru Meseșan, la duel!

ciprian silasi a parasit exatlon după duelul cu doru mesesan
Fotografie în care este Ciprian Silași, cântând

Iată ultimele sale cuvinte, dinaintea plecării sale spre România. ”Îmi pare rău că nu am putut face mai mult pentru această frumoasă echipă care s-a dovedit a fi o familie. Abia acum începe viața voastră, ca și familie, ca și grup. Iar noi, mare parte, vom păstra legătura și vom fi apropiați”, a spus Ciprian, în ultimele sale momente în show-ul Exatlon. În final, artistul a spus că nu consideră participarea sa o pierdere de timp, susținând că două luni de zile a avut numai de câștigat. ”Mă bucur că nu am pierdut timpul, am câștigat două luni de zile cu lucruri și oameni fani”, a încheiat Ciprian Silași.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×