Exatlon 3 noiembrie: Scandal fără precedent între Războinici și Faimoși

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/11/2018, 10:28
Exatlon 3 noiembrie: Scandal fără precedent între Războinici și Faimoși GALERIE FOTO
Echipele de la emisiunea concurs Exatlon, scandal fără precedent în ediția din 3 noiembrie

Ediția din 3 noiembrie a emisiunii sportive Exatlon a adus tensiuni mari între echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor. Lupta pentru căștigarea casei a adus certuri ca niciodată. Jigniri și discuții și-au făcut apariția între cele două epchipe. Din păcate, punctul care a adus la câștigul casei a surprins jigniri mari la adresa adversarilor.

Concurenta Mădălina, ultima pe care se baza echipa albastră că va aduce confortul casei, le-a arătat un semn obscen în momentul în care a văzut scorul de 10-6. Acest moment a fost decisiv pentru Faimoși, care s-au supărat extrem de tare pentru modul în care a reacționat. Se pare că tensiunile au ajuns la cotă înaltă zilele acestea, deși niciodată nu s-a putut pune problema ca cele două echipe din sezonul acesta să se împace,  episodul din 3 noiembrie a fost scânteia unei noi dispute pentru cei din Dominicană.

Exatlon 3 noiembrie: „Esti vai de capul tău!”

Sezonul 2 din emisiunea concurs Exatlon a avut multe dispute, însă niciuna cu schimburi de replici chiar atât de acide între fete. Deși echipele au stat mereu sub un val de tensiune, ediția din 3 noiembrie a surprins jigniri teribile. Mădălina, concurenta din echipa albastră care a adus câștigul casei, i-a arătat un semn obscen Monicăi Roșu, cea care putea să pună pariu că aceasta este o concurentă slabă.

Se pare că Mădălina i-a demonstrat inversul pe parcursul cursei finale, așa că la sfârșitul probei i-a arătat un semn care a fost greu de digerat pentru Războinici, semn care a atins un punct de legătură pentru o nouă ceartă de zile mari între concurenții Exatlon. „Măi, fetiţă, cui arăţi tu m#$e? Ţărancă ce eşti. Ce educaţie e asta, cui arăţi tu m#@e?”, a spus nervoasă Monica Roșu, din echipa Războinicilor.

Imagini surprinse în timpul scandalului dintre Războinci și Faimoși
Imagini surprinse în timpul scandalului dintre Războinci și Faimoși

„Marş, cine eşti tu să-mi cer eu scuze. Tu vorbeşti de limbaj? Tu ai început primul când mi-ai zis că sunt praf. Ţie ţi-am arătat pentru că ai spus că sunt praf”, i-a răspun Mădălina. „Asta e educaţie, cui arăţi tu m#$e, esti vai de capul tău.

 Monica Roșu, concurenta din echipa Faimoșilor
Monica Roșu, concurenta din echipa Faimoșilor

Nu trebuie să vorbeşti. Nu ai educaţie şi şapte ani de acasă”, a răspuns Giani Kiriță, liderul Războinicilor. „Îmi cer scuze pentru gestul făcut, este cel mai urât gest pe care l-am făcut în cariera mea de sportiv. Îmi pare foarte rău. M-am supărat că Giani a spus că sunt praf, dar asta nu scuză gestul meu”, a declarat Mădălina după ce spiritele s-au calmat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×