Yamato Zaharia, eliminat de la Exatlon România. Discursul emoționant de la plecare

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
08/12/2018, 10:04
Yamato Zaharia, eliminat de la Exatlon România. Discursul emoționant de la plecare GALERIE FOTO
Yamato Zaharia a fost eliminat de la Exatlon România

Yamato Zaharia a fost eliminat de la Exatlon România, iar la plecare a avut un discurs care a emoţionat întreaga audienţă. Acesta a fost la duel cu Cristian Pulhac, însă fostul fotbalist a ieşit câştigător iar Yamato s-a văzut nevoit să plece din Republica Dominicană. Faimosul va reveni astfel în ţară, la familie şi prieteni.

„Asta sunt eu, o persoană calmă, nu prea impulsivă, o persoană timidă și introvertită. Am venit aici la Exatlon în încercarea de a mă autodepăși, nu doar din punct de vedere sportiv, ci și că persoană, pentru că mi-am dorit să mă obișnuiesc cu camerele, să vorbesc cu multă lume, să cunosc multă lume, pentru că mie îmi era foarte greu acest lucru.

Yamato Zaharia, eliminat de la Exatlon România

Asta sunt, o persoană sinceră, în aproape 4 luni de zile nu poți juca teatru aici, la Exatlon, pentru că ești filmat non-stop și asta sunt. Mă bucur că am venit la Exatlon, mi-a plăcut mult de tot primul sezon, mi-aș fi dorit să mă aflu încă de atunci aici, nu s-a putut, mă bucur că mă aflu în acest sezon. Exatlon este o lecție de viață, în primul rând, pentru că te învață multe lucruri. Am spus-o și în interviuri”, a spus Yamato Zaharia după ce a fost eliminat, citat de Kanal D.

Imagine de la ultima ediíe Exatlon
Imagine de la ultima ediíe Exatlon

Monica Roşu, fostă concurentă, a vorbit despre cine crede că va câştiga competiţia: “Cred că unul din băieţii de la «Războinici» va câştiga «Exatlon». Îi văd în finală pe Alin şi pe Iulian. Au tras foarte mult în acest concurs, şi-au dorit, au avut ambiţie. Oricare dintre ei ar ajunge campion, cred că merită lucrul ăsta.

Până la urmă trebuie să demonstrezi pe traseu de ceea ce eşti în stare. Acum, că m-am întors acasă, aş vrea să diger tot ce s-a întâmplat acolo. Pe viitor, probabil că aş spune da. Depinde de ce se va întâmpla sau în ce va consta noua emisiune. Îmi plac provocările”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×