Ce se întâmplă în episodul 4 al serialului Vlad, de la Pro TV! Răsturnare de situație: Roxana se îndrăgostește de Vlad. VIDEO

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
12/03/2019, 11:04
Ce se întâmplă în episodul 4 al serialului Vlad, de la Pro TV! Răsturnare de situație: Roxana se îndrăgostește de Vlad. VIDEO GALERIE FOTO
Roxana se îndrăgosteşte de Vlad în episodul următor de la Pro TV

Episodul 4 al serialului Vlad de la Pro TV le pregătește fanilor numeroase surprize! Producția urmărită cu sufletul la gură în fiecare luni, de la 20:30, o aduce în al patrulea episod pe Roxana Stamate, sora mai mică a Elizei, chiar în brațele lui Vlad, care e dornic de răzbunare! Vezi mai multe imagini din episodul 4 din Vlad în GALERIA FOTO

Roxana se îndrăgostește de Vlad, în epsiodul 4 de la Pro TV

Roxana are grave probleme de sănătate și fanii filmului știu că sora cea mică a Elizei este principalul motiv pentru care Adrian Anuței a ajuns în închisoare, iar principala sa dorință este să aibă parte de o poveste de dragoste. Așa ajunge să pice în brațele lui Vlad.

„Eşti mereu acolo unde trebuie! Le-ai cucerit şi pe Roxana, şi pe nevastă-mea”, îi spune Ştefan lui Vlad. Însă personajul care îi dă numele serialului explică de ce este victima perfectă: „E naivă, e credulă, cum am fost eu odată”.

Vlad, de la Pro TV, inspirat din Monte Cristo și Ezel

Vine şi momentul în care Eliza încearcă să-i atragă atenţia surorii sale: „Unii oameni nu sunt ce par a fi”, însă Roxana nici nu vrea să audă de aşa ceva: „Nu ştii ce e aia să fii iubită! Mai am atât de multe de făcut în viaţa asta… cum ar fi să mă îndrăgostesc”.

Serialul de la Pro TV este inspirat din producțiile Ezel și Monte Cristo și se difuezează la Pro TV în fiecare luni, de la ora 20:30. Spune povestea lui Adrian Anuței, bărbatul care a fost condamnat la închisoare pentru jaf și crimă pe care nu le-a comis. Acesta revine sub un alt nume, Vlad Pop, și un alt aspect fizic.

Personajele importante din serialul Vlad
Personajele importante din serialul Vlad

Serialul are 13 episoade, iar principalii actori sunt Adrian Nartea (Adrian Anuței/Vlad Pop), Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Andrei Aradits (Ștefan Dragomir), Emilian Oprea (Leonard „Leo” Cazacu) și Diana Sar (Roxana Stamate). George Pistereanu, Anghel Damian, Stefan Iancu, Aura Calarasu, Bebe Cotimanis, Dan Condurache, Monica Barladeanu, Mihaela Radescu, Ion Haiduc, Victoria Raileanu, Tudor Oprisan, Dani Popescu și Ana Badilas.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×