Live Stream Online serialul Vlad pe Pro TV, luni, 11 martie – Episodul 3

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
11/03/2019, 19:09
Live Stream Online serialul Vlad pe Pro TV, luni, 11 martie – Episodul 3 GALERIE FOTO
Live Stream Online serialul Vlad pe Pro TV, luni, 11 martie - Episodul 3

Vlad, primul serial thriller românesc, difuzat pe Pro TV, revine pe micile ecrane. Urmărește noul episod Live Online și planurile diabolice puse la punct de personajul principal pentru a se răzbuna pe dușmanii săi, de la ora 20:30. În această seară, vei putea fi surprins de întorsătura dramatică de situație de la balul mascat de binefacere al Elizei, organizat de ea și Ștefan, într-o locație luxoasă.

Live Stream Online serialul Vlad pe Pro TV, luni, 11 martie, episod 3

Vlad, costumat în Zorro, este ajutat de asistenta sa, Micky, să găsească personajele ce îi bântuie visele de răzbunare: Ștefan, Leo, Eliza sau Tibi. Ulterior, își face apariția și sora mai mică a Elizei Dragomir, Roxana, care se simte atrasă de Vlad. În timpul balului, are loc un incident care îi șochează pe toți cei prezenți.

Serialul a debutat pe data de 25 februarie și va fi difuzat în fiecare zi de luni. Acesta este inspirat de povestea contelui de Monte Cristo și dezvăluie povestea lui Adrian Anuței, un individ condamnat la închisoare pentru un jaf pe care nu l-a comis. După patru ani în spatele gratiilor, bărbatul revine în societate sub numele de Vlad Pop și cu dorința arzătoare de a se răzbuna. Serialul, cu care postul de televiziune speră să dea lovitura pe piața media, este realizat după o producție turcească, Ezel, pe care Pro TV a cumpărat-o.

Live Stream Online serialul Vlad pe Pro TV, luni, 11 martie - Episodul 3
În această seară, vei putea fi surprins de întorsătura dramatică de situație de la balul mascat de binefacere al Elizei

Regizorul serialului este Jesus Del Cerro

În cadrul evenimentelui de lansare, întreaga echipă de producție a povestit despre zilele în care s-a filmat mult așteptatul serial și despre atmosfera de la filmări. „Şase luni au durat filmările pentru «Vlad» şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare.

Este vorba despre o poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, «Vlad» este serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize”, a spus regizorul serialului Jesus Del Cerro.

Despre serial:

  • 6 luni de filmare
  • 140 de actori principali și secundari
  • 100 de locații din țară și străinătate
  • peste 20.000 de kilometri străbătuți de echipă și actori
  • aproape 2.700 de ore de filmări
  • peste 10.000 de ținute schimbate
  • serialul a fost filmat cu 2 camere Alexa Amira
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×