Cine este Ștefan Dragomir, eroul negativ din serialul Vlad, de la Pro TV! Actorul a jucat în mai multe filme românești

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
07/03/2019, 20:19
Cine este Ștefan Dragomir, eroul negativ din serialul Vlad, de la Pro TV! Actorul a jucat în mai multe filme românești GALERIE FOTO
Cine este Ștefan Dragomir, personajul negativ din serialul Vlad

Toți fanii serialului Vlad de la Pro Tv au cam văzut deja cine este Ștefan Dragomir! S-au convins că nu este bine să te încurci cu Ștefan Dragomir, pus numai pe intrigi și planuri diabolice, ca orice alt personaj negativ clasic.

Personajul negativ Ștefan Dragomir, interpretat de actorul Andrei Aradits

Este un bărbat foarte nesigur pe el, dar nesiguranța aceasta a făcut din el un monstru, deoarece vrea să pară un tip sigur pe el și nu se dă în lături de la nimic pentru a dovedi asta.

Încă de când erau tineri şi împărţeau totul, Ştefan a încercat să obţină atenţia Elizei. Acesta a dezvoltat și o obesie pentru ea. În cele din urmă, cei doi s-au căsătorit, însă obsesia a continuat pe parcursul relaţiei, niciodată nefiind sigur de sentimentele ei.

Cine este Ștefan Dragomir
Actorul Andrei Araditz da viata personajului Ștefan Dragomir

Andrei Aradits, cunoscut publicului din România

Ştefan Dragomir vede viaţa ca pe un joc care trebuie câştigat și este gata să calce pe cadavre pentru asta. Iar cel care dă greutate și viață personajului este nimeni altul decât actorul Andrei Aradits, ajuns acum la vârsta de 46 de ani.

Publicul îl cunoaște din mai multe seriale, de la teatru, dar și de la emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, unde a făcut parte mulți ani din juriul show-ului de televiziune.

Aradits a apărut, potrivit Cinemagia în lungmetraje precum „Tatal fantoma” (2009), “Bunraku” (2009), “Cenusa si sange” (2009)- film prezentat în afara competiției Festivalului Internațional de Film de la Cannes din 2009 , “Slaughter” (2009), “Contra timp”(2008), “Restul e Tacere” (2008 ), “Greseala din trecut” (2007).

A jucat și în seriale de televiziune precum “Mafalda di Savoia” (2006), “In familie” (2002)-rolul Florin Avram, “Efect 30” (2009), “Narcisa salbatica”, în rolul lui Cristian (2010).

A jucat și în scurtmetrajul “10”, regia Dorian Boguta, selectat în 2010 la Festivalul de Film Cannes, în afara competiției și inclus în programul “Romanian Short Waves 2010”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×