Salariu uriaș pentru Vladimir Drăghia, la Exatlon! Câți bani a luat de la Kanal D pentru cât a stat în Republica Dominicană

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/03/2019, 16:31
Salariu uriaș pentru Vladimir Drăghia, la Exatlon! Câți bani a luat de la Kanal D pentru cât a stat în Republica Dominicană GALERIE FOTO
Vladimir Drăghia, salariu record la Exatlon

Vladimir Drăghia trăiește pe picior mare. După ce a câștigat marele premiu Exatlon, popularitatea sa a explodat pur și simplu. Iar pretențiile financiare ale vedetei au crescut și ele considerabil. Așa se face că, pentru noua ipostază de antrenor al echipei Faimoșilor în noul sezon Exatlon, acesta a cerut un salariu colosal.

Vladimir Drăghia încasează un salariu colosal la Exatlon

După ce ani buni intrase într-un con de umbră, Vladimir Drăghia a revenit spectaculos în prim-planul showbiz-ului românesc, odată cu câștigarea primului sezon al Exatlon, producția de succes cu care Kanal D cucerește audiențele.

După acest boom de popularitate, Vladimir Drăghia a primit propunerea de a participa și în sezonul următor al emisiunii, din postura de antrenor al echipei Faimoșilor. Și nu a fost deloc ușor de convins. Așa cum îi stă bine unei vedete de succes, actorul și-a negociat salariul la sânge.

Vladimir Drăghia a plecat în Republica Dominicană cu întreaga familie
Vladimir Drăghia a plecat în Republica Dominicană cu întreaga familie

Câți bani primește Vladimir Drăghia pentru că antrenează la Exatlon

Pentru a-l convinge să ia parte la cel de-al treilea sezon al show-ului Exatlon, în calitate de antrenor, șefii Kanal D i-au oferit lui Vladimir Drăghia un salariu lunar de 20.000 de euro, plus multe alte facilități pentru frumoasa lui familie, formată din soția Alice Cavaleru și fiica lor, Zora.

„Da, am plecat și noi două cu Vladimir la Exatlon. Sunt tare fericită că a fost posibil pentru că aici este de vis. Vă rog să nu-mi amintiți cât de frig este în România. Abia am uitat și am reușit să ne întindem puțin oasele la soare. Noi avem deja trei vacanțe ratate (din motive medicale și de muncă), așa că mă bucur tare pentru că putem să facem și o vacanță din proiectul ăsta frumos (când nu filmează Vladimir), dar mai ales mă bucur că nu mai stăm despărțiți” , a scris soția lui Vladimir Drăghia, după ce întreaga familie a ajuns în Republica Dominicană.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×