Tensiuni la cote maxime între Războinici și Faimoși, la Exatlon! A crescut presiunea în emisiunea de la Kanal D

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/03/2019, 12:32
Tensiuni la cote maxime între Războinici și Faimoși, la Exatlon! A crescut presiunea în emisiunea de la Kanal D GALERIE FOTO
Tensiuni imense la Exatlon România!

Presiunea crește pe zi ce trece în competiția Exatlon România, astfel că apar din ce în ce mai multe tensiuni între echipa Războinicilor și a Faimoșilor. Urmărește astăzi, un meci cum nu s-a mai văzut, la Kanal D, de la orele 20:00.  Discuții și în edițiile precedente! Se pare că probele, condițiile și lipsa familiei și a celor dragi scoate lucruri nebănuite din unii participanți ai show-ului sportiv. Din păcate, fanii emisiunii au rămas destul de dezamăgiți la auzul reproșurilor dintre aceștia.

Tensiuni maxime la Exatlon! Certuri nenumărate în Dominicană

Discuțiile fără precedent dintre Războinici și Faimoși se întind dincolo de teren. Aceștia au extrem de multe lucruri de reproșat la adresa coechipierilor, chiar și după finele probelor sportive. Ediția de astăzi, 11 martie, aduce momente extreme. Din păcate, pare că și fanii s-au săturat de atâtea certuri„Nu uitaţi să puneţi înainte de emisiune avertismentul: Această emisiune este un jaf în plină desfăşurare! Interzisă persoanelor oneste! Acest program poate conţine scene de manipulare a concurenţilor ce pot avea un puternic impact emoţional asupra celor care suferă de cinste şi omenie.”

Unele din cele mai dure scandaluri din Exatlon România 2019 a fost cel în care Giani Kiriță i-a aruncat jigniri lui Mario Fresh. „Dădea din alea foarte tare. Și lângă urechea mea. Ok, l-am lăsat o dată, de două, de trei ori, dar efectiv mă deranja. I-am zis două vorbe, mi-a zis două vorbe, mi-a plăcut atitudinea lui, eu sunt obișnuit de pe terenul de fotbal cu astfel de certuri. Din păcate, la un moment dat, vine băiatul ăsta, Mario Terci ăsta. Este în Exatlon să se bucure de el, să lase pe alții să se certe că el nu are cum, nici nu a trecut de nivel de școală generală, de-abia a trecut de școală generală.”

 Tensiuni imense la Exatlon România! Ce se întâmplă cu echipele
Tensiuni imense la Exatlon România! Ce se întâmplă cu echipele

Cosmin Cernat, despre Exatlon

„Nu uitaţi să puneţi înainte de emisiune avertismentul: Această emisiune este un jaf în plină desfăşurare! Interzisă persoanelor oneste! Acest program poate conţine scene de manipulare a concurenţilor ce pot avea un puternic impact emoţional asupra celor care suferă de cinste şi omenie”, a spus gazda emisiunii sportive despre finala ce va urma în sezonul de anul acesta. Primul anunț oficial din prima ediție, a fost faptul că săptămâna de debut va fi liniștită, astfel încât niciunul dintre concurenți nu va fi eliminat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×