Motivul pentru care ”ginerele” Andreei Esca nu a participat la ultimul joc de la Exatlon România

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/03/2019, 09:26
Motivul pentru care ”ginerele” Andreei Esca nu a participat la ultimul joc de la Exatlon România GALERIE FOTO
De ce Mario Fresh a ratat un joc de la Exatlon! Ce s-a întâmplat cu ginerele Andreei Esca

Din păcate, Mario Fresh și nu a participat la jocul din ultima ediție a emisiunii Exatlon. Artistul din echipa Faimoșilor a fost sfătuit de către medici să facă repaus, din cauza problemelor pe care le are la picior. Jocul la care acesta nu a luat parte a fost cel pentru hotel. „Ginerele” Andreei Esca are nevoie de investigații mai clare pentru a afla ce are exact. Alexia Eram, fiica uneia din cele mai cunoscute știriste, îl încurajează de acasă și îi urează toate cele bune.

Mario Fresh nu a participat la Exatlon din cauza problemelor de sănătate!

Mario Fresh a fost nevoit să rămână pe bancă și să-și încurajeze coechipierii din cauza faptului că are probleme cu piciorul. Medicii l-au sfătuit să stea liniștit și să nu-și forțeze norocul, astfel că încă nu se știe cu exactitate un verdict pentru problemele de sănătate. ”Da, astăzi nu voi putea concura. Va trebui să merg să fac niște investigații la spital, după joc. Nici nu știu. Nu prea am simțit durerea asta până acum.

Când am fost pe traseu la eliminarea băieților am putut să intru doar o dată, am simțit niște înțepături în partea dreaptă a piciorului. Costin a venit cu sfaturile pentru că a avut probleme de genul în trecut și mi-a spus că pot apărea rupturi musculare”, a mărturisit Mario Fresh în timpul ediției.

Mario Fresh, problemele de sănătate nu l-au lăsat să mai concureze la ediția anterioară de la Exatlon
Mario Fresh, problemele de sănătate nu l-au lăsat să mai concureze la ediția anterioară de la Exatlon

Alexia, cea mai mare susținătoare a lui Mario în concursul Exatlon

Alexia Eram îl susține forte tare pe iubitul său de acasă. Aceasta privește cu sufletul la gură fiecare apariție pe terenul din Dominicană. Aceștia se iubesc de mult timp, astfel că nenumărate zvonuri au apărut în presă despre faptul că cei doi s-ar putea căsători. „Ne-am cunoscut la lansarea piesei „Ziua mea”, era la un club din Bucureşti, era pe zi, eu eram acolo cu familia şi a venit şi ea. Antonia mi-a făcut cunoştinţă. Am făcut aia tipică, îmi dai şi mie numărul tău să vorbim?

Fluturi în stomac, nu mai putea. Ne mai certăm, dar eu sunt foarte matur. Nu prea ne certăm şi chiar dacă ne certăm suntem lucruri de astea mărunte. Pe 30 iulie facem 2 ani. O să fie cea mai frumoasă vară din viaţa noastră că vom scăpa de BAC. Eu nu vreau afară, am aici băieţii meu. Eu am împins-o să meargă afară, i-am spus că e vorba de cariera ei şi de viaţa ei ca om”, a spus Mario la Star Matinal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×