Mario Fresh s-a accidentat la Exatlon! Ce s-a întâmplat cu ginerele Andreei Esca

Raluca Ogaru    Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
06/03/2019, 16:02
Mario Fresh s-a accidentat la Exatlon! Ce s-a întâmplat cu ginerele Andreei Esca GALERIE FOTO
Mario Fresh s-a accidentat la Exatlon

Mario Fresh s-a accidentat la Exatlon! Ginerele Andreei Esca a avut mari problemei în timpul unei probe, dar a strâns din dinți și a dus cursa până la capă și chiar a reușit să câștige punctul pentru echipa sa. După ce s-a văzut învingător, a căzut la pământ și a fost încurajat de coechipieri.

Mario Fresh s-a accidentat la Exatlon

Chiar dacă simțea dureri mari în timpul probei, Mario Fresh nu a cedat și a tras tare până la final, reușind chiar să câștige punctul pentru echipa Faimoșilor. Colegii s-au grăbit să îi desfacă bandajul de la picior pentru a permite circulația sângelui. „Hai să-l desfacem! Desprinde-l, să-ți circule sângele”, i-au strigat colegii.

„Și-a făcut treaba, a luat punctul, gata, boss-ule”, i-a spus un coechipier, în timp ce alții au adăugat: „Ești centaur” și „Ai aruncat impecabil.”

Mario Fresh, în lacrimi la Exatlon
Mario Fresh, în lacrimi la Exatlon

Ce s-a întâmplat cu ginerele Andreei Esca

După ce s-a accidentat, dar a reușit să câștige punctul pentru echipa Faimoșilor, Mario Fresh a fost felicitat de Costin Gheorghe. „Mamă, ce m-a înțepat”, le-a spus Mario colegilor. „Și pe traseu l-am văzut, trăgea piciorul după el. Îl certam. Ce vrei să-i zic, mai ușor?”

Și în echipa Războinicilor s-a produs zilele trecute o accidentare. Irina Postolea s-a accidentat grav în timpul ediției de duminică seara. Sportiva a izbucnit în plâns de durere. Irina  a avut o viață grea, dar în ciuda tuturor greutăților a reușit să ducă sportul pe care îl iubește la rang de performanță și, nu de puține ori, a fost pe podiumurile naționale și internaționale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×