Cât costă producția unui episod din serialul Vlad, transmis lunea de Pro TV

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
11/03/2019, 22:33
Cât costă producția unui episod din serialul Vlad, transmis lunea de Pro TV GALERIE FOTO
Cât costă producția unui episod din serialul Vlad

Serialul Vlad a câștigat deja inimile telespectatorilor care au urmărit primele două episoade și promite să îi țină cu sufletul la gură și în săptămânile care urmează. Producția unui episod din serialul Vlad, transmis lunea de postul de televiziune Pro TV, costă 200.000 de dolari. Având în vedere că în total sunt 13 episoade, rezultă că serialul a costat în total 2,6 milioane de dolari.

Serialul Vlad este transmis lunea de Pro TV

Serialul Vlad este transmis de Pro TV în fiecare luni seară, de la ora 20:30. Deși postul de televiziune a anunțat că filmul este o adaptare modernă a Contelui de Monte Cristo, se pare că serialul este, de fapt, o copie după producția turcească Ezel. Vlad a debutat la Pro TV pe data de 25 februarie 2019, primul episod fiind urmărit de 1,7 milioane de telespectatori, cu peste jumătate de milion de români mai mult decât a avut Antena 1, cu Asia Express, sau Kanal D, cu Exatlon.

Chiar dacă audiența a scăzut la cel de-al doilea episod, Pro TV a rupt din nou audiențele. Serialul Vlad a fost urmărit de 1,5 milioane de telespectatori la cea de-a doua ediție, având aproape 400.000 de telespectatori în plus peste locurile doi și trei, Exatlon (Kanal D) și Asia Express (Antena 1).

Serialul Vlad este transmis lunea de Pro TV
Serialul Vlad este transmis lunea de Pro TV

Ce a spus regizorul despre serialul Vlad

„Șase luni au durat filmările pentru Vlad și cred că aș putea vorbi încă șase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare și răzbunare.

Este vorba despre o poveste plină de aspirații, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga și cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situație depășesc toate așteptările. Toți ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriți să urmăriți o poveste puternică, profundă, VLAD este serialul vostru, dar fiți pregătiți, va fi plin de surprize!”, a declarat Jesus Del Cerro, regizorul serialului Vlad, în seara lansării.

Cât costă producția unui episod din serialul Vlad

Vlad are 13 episoade, fiecare dintre ele cu o durată de o oră și 30 de minute. Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Araditz, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache, Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan sunt actorii care joacă în serial.

Un singur episod din serialul Vlad costă 200.000 de dolari, ceea ce înseamnă că întreaga producție a costat 2,6 milioane de dolari. Episodul 3 din Vlad este difuzat luni, 11 martie, de la ora 20:30, de postul de televiziune Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×