Olimpia Melinte din serialul Vlad s-a apucat de un sport neobișnuit. Ce face actrița Pro TV!

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
11/03/2019, 16:03
Olimpia Melinte din serialul Vlad s-a apucat de un sport neobișnuit. Ce face actrița Pro TV! GALERIE FOTO
Olimpia Melinte, actrița din serialul Vlad, s-a apucat de sport

Olimpia Melinte din serialul Vlad s-a apucat de un sport neobișnuit. Actrița a făcut în copilărie gimnastică, dans, handbal, tenis, chiar și scrimă, iar acum face kickboxig și speră să poată învăța cât mai bine loviturile pentru că își dorește să joace într-un film de acțiune în care ea să fie cea care „dă bătaie.”

Olimpia Melinte, actrița din serialul Vlad, s-a apucat de sport

Olimpia Melinte a povestit cum a învățat să lovească pentru prima dată, precizând că și-ar dori foarte mult să joace într-un film de acțiune. „La kickboxing am ajuns în clipa în care m-am plictisit de tras de fiare, de împins, de alergat. Voiam ceva mai activ, dar ceva care să mă învețe să lucrez o altă parte a corpului, cel puțin să îmi amintesc, pentru că făcând scrimă, există o legătură cumva între cele două. Trebuie să învăț cum să țin pumnul pentru că mi-ar plăcea foarte mult la un moment dat… și sper să se întâmple asta în activitatea mea… să joc și eu într-un film cu bătăi, de acțiune și să nu fiu cea bătută, să fiu cea care bate”, a mărturisit actrița din serialul Vlad pentru Pro TV.

Artista a mai spus că a vrut să învețe de la zero mișcările din acest sport și că la început se rănea foarte des. „Am vrut să învăț de la zero. La început aveam mâinile lovite și cu tot felul de semne. Mă întorceam acasă și mă întreba Sasha ce s-a întâmplat. Am crescut între băieți și mă jucam cu mașinuțele, se vede lucrul ăsta. Încercăm să punem în acțiune toți mușchii și să îi pregătim pentru a intra în arenă. La primul antrenament dădeam cu milă și ziceam aoleu, nu, îmi pare rău, iartă-mă, după care am înțeles că nu e cazul, că ar trebui să dau cu toată forța, așa că nu mă mai stresez acum”, a punctat Olimpia.

Olimpia Melinte s-a apucat de kickboxing
Olimpia Melinte s-a apucat de kickboxing

Ce face actrița de la Pro TV

Chiar dacă a devenit foarte cunoscută în România din serialul Vlad, difuzat de postul de televiziune Pro TV în zilele de luni, de la ora 20:00, Olimpia Melinte mărturisește că marea ei dragoste este teatrul. „Teatrul e prima pasiune și cea la care țin foarte mult și mă bucur foarte mult că m-am întors la teatru. Acum lucrez… repetăm la Platonov, un text scris de Cehov, în regia lui Liviu Lucaci, care o să iasă la început de iunie la teatrul Metropolis”, a declarat actrița.

Olimpia Melinte a terminat Actoria, dar la îndemul părinților, care i-au sugerat să facă și o facultate „serioasă”, a făcut Jurnalismul. Actrița de 32 de ani a cucerit deja Spania, unde a fost nominalizată la aproape toate premiile din domeniu și a venit în România pentru a juca în serialul Vlad.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×