Olimpia Melinte, actrița principală din serialul Vlad de la PRO TV, mărturisiri emoționante: ”E ok să plângi în public!”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/03/2019, 13:12
Olimpia Melinte, actrița principală din serialul Vlad de la PRO TV, mărturisiri emoționante: ”E ok să plângi în public!”
Ce mesaj a tranmis Olimpia Melinte de 8 Martie

Olimpia Melinte face o dezvăluire inedită. Interpreta Elizei din serialul Vlad, producție cu care Pro TV își propune să cucerească audiențele în această primăvară, a tranmis un mesaj emoționant prin intermediul unei rețea de socializare.

Mesajul transmis de Olimpia Melinte

Olimpia Melinte a publicat o poză în care apare alături de băiețelul său. Respectiva imagine este însățită de un mesaj extrem de emoționant, cu ocazia zilei de 8 Martie, în care se sărbătorește, neoficial însă, Ziua Mamei.

„Am învățat de la tine ca e in regulă să plângi, chiar și-n public, nu-i o rușine, e in regulă să râzi zgomotos, să dansezi cum îți place fără să-ți pese de alții și cel mai bine e să alergi prin noroi! Am mai învățat că nu e nimic rău în a fi emoționat printre oameni noi și că în unele dimineți e absolut firesc să n-ai chef de grădiniță, dacă aș fi știut toate lucrurile astea înainte să apari tu în viața mea poate mi-ar fi fost mai simplu și nu m-aș mai fi simțit ca o ciudată, dar îți mulțumesc pentru că îmi dai voie să imi transform „NU-urile” de atunci în „DA-urile” de azi” , este mesajul scris de interpreta Elizei din serialul Vlad.

Msajul emoționant transmis de Olimpia Melinte
Msajul emoționant transmis de Olimpia Melinte

Olimpia Melinte, despre scenele ferbinți din serial

În altă ordine de idei, Olimpia Melinte a vorbit recent despre scenele fierbinți pe care le-a filamt alături de Adrian Nartea, partenerul său din serialul Vlad. Actrița a recunoscut că scenele respective nu sunt deloc ușor de realizat.

Scenele de sex pe care le-am filmat sunt grele, dificile, sunt ca un fel de coregrafie. Este atât de tehnic tot ce se întâmplă, încăt nu ai timp să realizezi. Şi apoi când vezi cum se vede pe marele ecran zici că «wow, chiar a ieşit bine asta». Dar ştiind cum e acolo şi cum te învârţi pe platoul de filmare, stai cu mâna aşa, cu capul aşa, e fix o coregrafie şi nu simţi nimic deosebit” , a declarat Olimpia Melinte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×