8 Martie: mesajul SRI de Ziua Femeii! A strâns sute de share-uri și like-uri pe internet

Silviu Ghering    Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
08/03/2019, 12:21
8 Martie: mesajul SRI de Ziua Femeii! A strâns sute de share-uri și like-uri pe internet
Ce mesaj a tranmis SRI de 8 Martie

SRI nu se dezminte. Pe pagina oficială de Facebook a Serviciului Român de Informații a fost postat un mesaj inedit, însoțit de o fotografie sugestivă. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară și au fost care mai de care mai savuroase.

Ce mesaj  a transmis SRI de 8 Martie

Astăzi este 8 Martie, ziua în care doamnele și domnișoarele se bucură din plin de toată atenția din partea celor dragi. Rețelele sociale sunt pline în aceste momente de mesaje inedite. În timp ce  unele sunt menite să te amuze,  altele chiar reușesc să te surprindă.

Este și cazul celor de la Serviciul Român de Informații, al căror mesaj postat pe contul oficial de Facebook a făcut deliciul utilizatorilor, care nu s-au lăsat mai pe jos. Postarea a fost răsplătită cu sute de share-uri și like-uri.

Mesajul a stârnit reacții amuzante din partea internauților
Mesajul a stârnit reacții amuzante din partea internauților

O doză de umor din partea SRI, de 8 Martie

Vă mulțumim că ne ascultați!” , este mesajul adresat doamnelor, care însoțește poza sugestivă publicată de cei de la Serviciul Român de Informații, iar postarea inedită a generat un val de reacții, care mai de care mai amuzante.

Pe cei mai ascultători bărbați, îi găsiți la SRI”, „Stiu macar ca si atunci cand vorbesc la pereti, e cineva interesat sa ma asculte. Asta imi da curaj sa continui sa spun tampenii”, „Imi confirmați că nu vorbesc singură! Să fiți iubiți! La mulți ani femeilor de pretutindeni!”, „Măcar mă ascultă și pe mine cineva ???? Aștept să-mi și răspundă”, „Daca tot ne ascultati…. o floare si voi asa ca deh stiti cam de ce „plangem””, „Hei, hei, SRI! Aveti idee unde mi-am pus soseta rosie? Am zis sa intreb aici, ca stiu ca le stiti pe toate” , sunt doar câteva dintre comentariile scrise de utilizatori.

Nu este pentru prima dată când SRI surprinde cu astfel de postări. Mesajul transmis de Dragobete a făcut de asemenea deliciul internauților.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×