SRI și MAI, mesaje de 1 martie! Cum s-au duelat cele două instituții, de Mărțișor

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/03/2019, 20:51
SRI și MAI, mesaje de 1 martie! Cum s-au duelat cele două instituții, de Mărțișor GALERIE FOTO
SRI și MAI, mesaje de 1 martie! Cum s-au duelat cele două instituții, de Mărțișor

SRI și MAI aproape că s-au duelat în mesajele de 1 martie. Instituțiile statului au postat urări care mai de care pentru această zi deosebită, însă două dintre ele s-au remarcat pe Facebook. Serviciul Român de Informații a vrut să transmită femeilor ceva original, așa că a folosit un mărțișor sub acoperire. În loc de ghiocei, SRI a postat o fotografie cu un buchet de…rinichi, alături de mesajul ”Nu ignorați vestitorii atipici”.

SRI și MAI, mesaje de 1 martie

Oamenii au fost surprinși, astfel că mesajul instituției nu a fost unul deloc ignorat, ba chiar a adunat sute de comentarii. ”Bravo celor care se ocupă de Facebook-ul vostru. Bune idei cu postările astea. La cât mai multe./ Cred că niște morcovi erau mult mai potriviți. Mai ales în contextul politic de azi./”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor care au fost plăcut surprinși de mesajul lor.

Dar, nici Ministerul Afacerilor Interne nu a fost mai prejos. Aceștia au urat o primăvară frumoasă tuturor, alături de ”păstrăm tradiția” și o imagine cu ghiocei.  De asemenea, aceștia au mai publicat un mesaj care subliniază importanța acestei zile minunate. „Este important să spui “Să aveți o primăvară frumoasă”, dar cel mai important este să ai cui să faci această urare! Iată de ce, doamnelor și domnișoarelor, vă mulțumim pentru culoarea, emoția, trăirea și lumina pe care ni le oferiți prin simpla dumneavoastră prezență în viața noastră! Să aveți o seară frumoasă!”, a fost o altă urare din partea celor de la Ministerul Afacerilor de Interne.

SRI și MAI, mesaje de 1 martie! Cum s-au duelat cele două instituții, de Mărțișor
SRI și MAI, mesaje de 1 martie

Carmen Iohannis, mesaj de 1 martie

Cea care a mai urat ceva femeilor din toată țara a fost și Carmen Iohannis. Prima doamnă a urat de Mărțișor ”Bine ai venit, primăvară”, alături de o fotografie cu flori specifice anotimpului în care abia ce am intrat. La această vreme, dar în anul 2015, Prima Doamnă primea de la Iohannis un buchet de ghiocei.

De asemenea, pe lângă buchet, liderul statului și-a exprimat și public drragostea față de soția sa. „Suntem împreună de peste 25 de ani și cel mai frumos mărțișor rămâne, pentru mine, tot un buchet de ghiocei, ca pe vremea primului nostru 1 Martie”, a scris la cel moment Klaus Iohannis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×