Carmen Iohannis, mesaj de 1 Martie! Ce a transmis soția lui Klaus Iohannis, de Mărțisor

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/03/2019, 20:27
Carmen Iohannis, mesaj de 1 Martie! Ce a transmis soția lui Klaus Iohannis, de Mărțisor GALERIE FOTO
Carmen Iohannis, mesaj de 1 Martie!

Carmen Iohannis a postat un mesaj de 1 Martie pentru toți românii. De Mărțișor, Prima Doamnă a urat ”Bine ai venit, primăvară!”, alături de o fotografie cu flori specifice acestui anotimp. La această vreme, în anul 2015, Carmen Iohannis primea de la soțul ei un buchet de ghiocei. Acesta ba chiar își exprima dragostea față de ea pe rețelele de socializare. Mesajul președintelui a cumulat iubirea și respectul pe care îl poartă celei care i-a stat alături o viață de om.

Carmen Iohannis, mesaj de 1 Martie!

”Suntem împreună de peste 25 de ani și cel mai frumos mărțișor rămâne, pentru mine, tot un buchet de ghiocei, ca pe vremea primului nostru 1 Martie”, a scris la acel moment liderul de stat. De asemenea, a însoțit mesajul și cu o fotografie cu ei doi în timp ce își arătau respectul unul față de celălat.

Însă, anul acesta, de Mărțișor, Iohannis a fost ocupat cu semnarea noilor decrete referitoare la eliberarea din funcție a anumitor procurori. Președintele României a semnat următoarele decrete:

  • Decret privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a doamnei Carmen Lidia Toroiman – pensionare, la data de 1 martie 2019
  • Decret privind eliberarea din funcţia de procuror militar la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Parchetelor Militare a domnului Nicolae Lupulescu – pensionare.
  • Carmen Iohannis, mesaj de 1 Martie! Ce a transmis soția lui Klaus Iohannis, de Mărțisor
    Mesajul postat de Carmen Iohannis, de Mărțișor

Anul acesta, de 1 Martie, Iohannis s-a ocupat de altceva. Liderul statului a semnat noi decrete

Mai mult, tot în această dată Iohannis i-ar fi transmis președintelui CEDO că nu îl primește în vizita oficială în România, la Cotroceni. O adresă a fost trimisă la Curtea Europeană prin care se informează că acesta are agenda plină în zilele de 7 și 8 martie, conform Antena 3.

„În răspuns la adresa dumneavoastră din 21 februarie 2019, referitor la solicitarea primirii de către Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a domnului Guido Raimondi, preşedintele Curţii Europene a Drepturilor Omului, cu ocazia vizitei pe care acesta o va efectua în România în perioada 7-8 martie 2019, vă informăm că Preşedintele României nu va putea da curs solicitării de primire a înaltului oficial din motive legate de agendă”, a fost mesajul lui Klaus Iohannis, conform sursei menționate mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×