Carmen Iohannis, audiată la Parchetul General! În ce dosar a dat declarații Prima Doamnă

Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/02/2019, 11:19
Carmen Iohannis, audiată la Parchetul General! În ce dosar a dat declarații Prima Doamnă GALERIE FOTO
Carmen Iohannis, audiată la Parchet!

Carmen Iohannis a dat primele declarații la Parchetul General în dosarul deschis ca urmare a unei plângeri formulate de luju.ro care vizează casele deținute. Se pare că audierea cu pricina ar fi avut loc pe data de 6 februarie. Din păcate, soția președintelui a ridicat câteva semne bune de întrebare după ce nu a venit la Parchetul General, în urma citării de două ori. Prima oară l-a însoțit pe Klaus Iohannis într-o vizită oficială în Mare Britanie, iar mai apoi, din cauze medicale.

Carmen  Iohannis, audiată la Parchetul General!

Procurorii de la Parchetul General au confirmat audierea soției preșerintelui României în dosarul caselor deținute de aceasta. Plângerea îi are în vizior pe soții Iohannis, dar și pe Radu Gabriel Bucșa din Sibiu cu privire la modul în care au intratîn posesia a două locuințe din centrul Sibiului în anul 1999. Acestea suntituate în strada Nicolae Balcescu nr. 29 şi în strada Gheorghe Magheru nr. 35.

Dosarul a fost deschis în urma unui denunț depus de către SC Jurindex Media SRLcare este o societate cae administrează site-ul Lumeajustiției.ro, reprezentată de Răzvan Savaliuc.  În denunțul depus la Parchet se arată că familia Iohannis a refuzat să restituie cei 320.000 de euro. Suma este provenită din închirierea unui imobil din Sibiu care se pare că a fost dobândit ilegat.

Carmen Iohannis, audiată la Parchetul General!
Carmen Iohannis, audiată la Parchetul General!

Sorina Matei, critici imense la adrea lui Carmen Ionahhis: „Mimoza genuncheată”

„Bunica lui Pătru, de 90 de ani, cu ambulanţa după ea, a putut să se ducă la DNA. Mimoza genuncheată minijupe n-a vrut să se ducă nici a doua oară la Parchet doar pentru că e coană de Preşedinte. Iar soţu’, doar pentru că e vremelnic preşedintele României, face pe Judecătorul, Procurorul, Şefu’ la bani, Împăratul Secu’, chiar Legea, Zeus şi chiar deasupra tuturor celor lumeşti. L’etat c’est moi, vorba lui Ludovic al XIV-lea. De atunci, toţi când ajung pe funcţii aşa se comportă.

Io zic ca nimeni să nu se mai prezinte în faţa niciunui organ, să nu mai plătească taxele, să nu mai respecte legea, până când preşedintele şi mimoza sa nu le respectă. Dacă familia prezidenţială nu respectă legea, de ce ar face-o cetăţenii, ce, ei sunt mai proşti? Nu, nu cred că sunt. În plus, cetăţenii l-au pus în funcţie, ei îi dau salariul, ei îi plătesc confortul din buzunarele lor. Şi tot ei îl pot da jos. Deci cetăţenii sunt decidenţii, nu el. El şi mimoza sunt doar slujbaşii noştri, noi îi plătim, noi îl punem pe funcţie prin vot, noi îl dăm jos de pe funcţie prin vot, noi decidem”, a fost mesajul jurnalistei pe un site de socializare, după ce nu a apărut nici a doua oară la audieri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×