Carmen Iohannis, primele imagini după ce a fost audiată la Parchetul General! Ce a postat soţia lui Klaus Iohannis, chiar din liceul unde predă

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/02/2019, 13:33
Carmen Iohannis, primele imagini după ce a fost audiată la Parchetul General! Ce a postat soţia lui Klaus Iohannis, chiar din liceul unde predă GALERIE FOTO
Carmen Iohannis, primele imagini dupa audierea la Parchetul General

Prima Doamnă a României a publicat primele imagini de după audierea la Parchetul General, unde a mers zilele trecute pentru a da explicații procurorilor în cazul casei din centrul Sibiului luată cu acte false!

Imaginile publicate de Carmen Iohannis pe pagina ei de facebook au fost făcute chiar în școala din Sibiu unde este profesoară. Cu toate că este profesoară de engleză, Carmen Iohannis a desenat cu elevii săi! Sub titlul „Educația se face cu Frumosul în nuanțe!”, Carmen Iohannis a public mai multe fotografii în care apare alături de talentații săi elevi. Cu toții au pictat foarte frumos, iar Prima Doamnă a României nu a stat cu mâinile-n sân. Și-a luat un șorț și s-a așezat în fața șevaletului. Opera sa a fost expusă alaturi de celelalte picturi ale copiilor! Postarea lui Carmen Iohannis a primit sute de like-uri, dar și multe mesaje de apreciere pentru tot ceea ce face pentru educația copiilor.

Primele imagini cu Carmen Iohannis, după audierea sa la Parchet!

Carmen Iohannis a fost audiată de procurori, în dosarul caselor din Sibiu! Prima doamnă a României a fost nevoită să răspundă la întrebările procurorilor pe data de 6 februarie. Soția președintelui Klaus Iohannis a fost audiată pe data de 6 februarie la Parchetul pe Lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și se pare că a dat explicații după ora 22.00. Mai mult, Carmen Iohannis ar fi intrat cu un batic pe cap astfel încât să nu fie recunoscută de jurnaliști, iar audierea ar fi durat foarte puțin.

Carmen Iohannis
Carmen Iohannis a pictat alaturi de elevii sai

Dosarul vizează suma de 320 de mii de euro încasată de președintele Klaus Iohannis și soția sa de pe urma închirierii unei case din centrul Sibiului, care a fost achiziționată cu ajutorul unor acte false, în perioada în care Klaus Iohannis era primarul orașului Sibiu! Clădirea respectivă a fost închiriată unei bănci, iar cu banii din chirie, Klaus Iohannis și-ar fi cumpărat mai multe case în orașul Sibiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×