Carmen Iohannis, din nou în fustă scurtă la biserică! Cum s-a îmbrăcat soția lui Klaus Iohannis. FOTO

Claudiu Surmei   
în Imagini de ultima ora
10/02/2019, 13:24
Carmen Iohannis, din nou în fustă scurtă la biserică! Cum s-a îmbrăcat soția lui Klaus Iohannis. FOTO GALERIE FOTO
Carmen Iohannis a mers din nou în fustă scurtă la biserică

Președintele României, Klaus Iohannis a fost duminică la Sibiu, unde a participat, alături de soția sa, Carmen Iohannis, la o slujbă ținută la o biserică romano-catolică din oraș. Prima doamnă a atras din nou privirile celor prezenți prin ținuta aleasă, așa cum a mai făcut-o în repetate rânduri. Carmen Iohannis a purtat o bluză de culoare roz-pal și fustă scurtă.

În plin scandal legat de bugetul pe anul 2019, președintele României a ales să nu se războiască prin declarații cu cei care în aceste zile decid soarta banilor din bugetul de stat. În timp ce membrii PSD pregătesc o plângere penală pe numele lui Klaus Iohannis, după ce acesta a refuzat încă o dată propunerea premierului Viorica Dăncilă pentru Ministerul Dezvoltării, șeful statului a ales să își petreacă duminica la Sibiu, acolo unde a participat, alături de soția sa, la o slujbă ținută într-o biserică romano-catolică.

Carmen Iohannis a mers din nou în fustă scurtă la biserică

Prima doamnă a României a atras din nou privirile celor prezenți prin ținuta pe care a ales-o. Carmen Iohannis a mers din nou în fustă scurtă la biserică, după ce a făcut același lucru și în luna decembrie 2018, atunci când a participat, alături de președintele Klaus Iohannis, la slujba de duminică de la Biserica Romano-Catolică Sfânta Treime, situată în centrul orașului Sibiu.

Carmen și Klaus Iohannis au mers la o biserică din Sibiu
Carmen și Klaus Iohannis au mers la o biserică din Sibiu

Chiar dacă în ultima vreme a fost mai mereu prezent pe pârtiile de schi în week-end-uri, de această dată președintele Klaus Iohannis a lăsat schiurile deoparte și a ales să își petreacă duminica la Sibiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×