Viorica Dăncilă, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: „Abandonați jocurile politice”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
08/02/2019, 14:19
Viorica Dăncilă, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: „Abandonați jocurile politice”
Dăncilă nu-l iartă pe Iohannis.

Premierul Viorica Dăncilă vine cu un mesaj dur pentru Klaus Iohannis, după ce președintele României a refuzat din nou să o numească pe Lia Olguța Vasilescu la Ministerul Dezvoltării.   Prim-ministrul îl somează pe șeful statului să pună punct jocurilor politice, precizând că România are nevoie de un ministru cu experiența Olguței Vasilescu.

Aş vrea să fac câteva remarci privind decizia preşedintelui de a respinge din nou propunerea făcută pentru Ministerul Dezvoltării. Așadar, avem stabilite resursele bugetare pentru a impulsiona investițiile de care românii au nevoie: investiții în infrastructură, în școli și grădinițe, în modernizarea localităților. Comunitățile locale au nevoie de acest sprijin și facem toate eforturile să dezvoltăm uniform fiecare regiune a țării pentru a le oferi tuturor românilor o viață mai bună. Ministerul Dezvoltării are nevoie, mai ales în această perioadă în care asigurăm și președinția rotativă, de un ministru plin, un ministru dedicat și cu experiență.Tocmai de aceea am nominalizat-o pentru această funcție pe doamna Olguța Vasilescu, un om cu o experiență vastă în administrația locală, dar și în activitatea ministerială” , a spus Viorica Dăncilă, în debutul ședinței de Guvern.

Dăncilă, foc și pară pe Iohannis, după ce a refuzat-o din nou pe Olguța Vasilescu

În mesajul său dur adresat președintelul Iohannis, Viorica Dăncilă precizează că Lia Olguța Vasilescu este omul potrivit pentru funcția de Ministru al Dezvoltării, întrucât are mare experiență și „a gestionat cu succes două dintre cele mai complexe legi adoptate de actuala Coaliție: Legea salarizării unitare și Legea pensiilor ”.

 

Dăncilă îl atacă pe Iohannis, după ce a refuzat-o iar pe Olguța Vasilescu
Dăncilă îl atacă pe Iohannis, după ce a refuzat-o iar pe Olguța Vasilescu

„De aceea, argumentele folosite de președintele țării, pentru ceea ce în fapt este un blocaj la adresa Guvernului, sunt necredibile. Am dat dovadă de toată deschiderea și de multă răbdare în raport cu atitudinea președintelui, care a răspuns doar prin atacuri și încercări repetate de a bloca activitatea Guvernului. Este regretabil că președintele țării vrea să împiedice investițiile la nivel local și nu îi pasă că pune în pericol implementarea unor proiecte vitale pentru cetățeni. Acest lucru nu mai poate continua”, a mai spus Dăncilă, transmițând totodată și un mesaj dur pentru președintele Iohannis:„ Domnule președinte, abandonați jocurile politice! Conflictul pe care îl întretineți nu ajută economia și nu aduce nimic bun în viața românilor! Cetățenii nu au nevoie de lupte politice, au nevoie de investiții și pentru acest lucru Guvernul trebuie lăsat să lucreze ”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×