Ce preparate face Olivia Steer în izolare, doar din legume, verdețuri și semințe. Întreaga sa familie este vegetariană

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
03/04/2020, 16:34
Ce preparate face Olivia Steer în izolare, doar din legume, verdețuri și semințe. Întreaga sa familie este vegetariană
Olivia Steer și Andi Moisescu, la munte sursă foto: instagram

Aflată în izolare împreună cu familia, Olivia Steer pregătește mese bogate în legume, verdețuri și semințe, pentru că este vegetariană de mulți ani, regim pe care l-a adoptat și Andi Moisescu, dar și cei doi băieți ai lor. Vedeta a împărtășit cu prietenii virtuali rețetele gustoase pe care le prepară din ingrediente puține și sănătoase.

 Aflată în izolare, Olivia Steer pregătește masa imediat: „Maioneza raw-vegană se face în trei minute”

Ce conține rețeta postată de Olivia pe contul de instagram: „Maioneza raw-vegană se face în trei minute. Am promis rețeta. Așa că, iat-o! Tai lămâia în două și o storci pe jumătate, apoi tai avocado, îi scoți pulpa o pui în blender cu sucul de lămâie, adaugi puțină sare de mină, o lingură de muștar, și cam 100 mi de ulei de măsline presat la rece. În ultimele 20 de secunde amesteci tot și ai cea mai gustoasă, sănătoasă și proaspătă maioneză”.

 

Olivia Steer a preparat maioneză vegetariană
Maioneză vegetariană după rețeta Oliviei Steer
sursă foto: instagram

Atât Andi Moisescu, cât și cei doi copii ai lor, David și Luca, au același regim alimentar. Nu le-a fost impus. Ei au decis și și-au dorit să mânănce cât mai sănătos. Sunt încântați de mesele bogate în semințe, legume și verdețuri, stropite cu ulei de măsline presat la rece. Așa au devenit vegetarieni.

Olivia Steer a prezentat cum arată o masă de prânz obișnuită la ei în familie

Pentru că este la izolare, Olivia are mai mult timp pentru experimente culinare, pe care le împărtășește, apoi, și prietenilor, în deosebi celor virtuali. ”Un prânz mai mult verde: cartofi rumeniți la cuptor, stropiți cu ulei de măsline, cu multă salată, ceapă verde, ridichi, lobodă, mărar și pătrunjel și o maioneză raw-vegană, din avocado, muștar, lămâie și ulei presat la rece”, a scris Olivia Steer pe pagina de instagram.

Olivia Steer este căsătorită cu Andi Moisescu de 15 ani și de aproape 10 ani este raw-vegană, decizie pe care a luat-o în urma bolilor pe care le-a avut în familie. Tatăl și sora ei au murit de cancer. Așa a renunțat la carne și la alimentele preparate chimic. Spre surprinderea ei, soțul și copiii i-au urmat exemplul.

Prânzul Oliviei Steer
Olivia Steer folosește multe semințe și verdețuri
sursă foto: instagram

„Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian. Îi plăcea ce găteam, până când, într-o zi, a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de la școală. Am luat poziție pentru că la școală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide, care încarcă organismul. Așa că, i-am spus că e posibil să aibă probleme. I-am explicat avantajele și dezavantajele”.

„I-am spus inclusiv faptul că, dacă va fi în rând cu ceilalți, nu va fi văzut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni. Și a fost decizia lui să fie omnivor și, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nici o problemă”.

„Dar, citisem că este important să nu îi bagi pe gât copilului cu forța ce mâncare și în ce cantitate vrei. De aceea, niciodată nu insist nici să termine tot din farfurie. Așa că, nu l-am obligat, a fost decizia lui. Dar în trei luni, a început să aibă probleme și să îl doară burtica și să spună că a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetarian”, a mărturisit Olivia Steer.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×